KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

BAHARLAR SENİN OLSUN…
    • 25 Temmuz 2020 - 13:19:53

Ruhu derinlerde kimler cennetin bahçesindeymiş gibi yaşıyor daima merak etmişimdir. Tarihin kronolojik yapısında kimler cihana buyurdu, kimler Kuran’ı kurtardı, kimler hizmet-i imanda ihsana koştu, kimler harb-i istiklalde hakka yürüdü ve kimler marifet dağında sofra kurdu hep öğrenmek istemişimdir. Dağın kapısını, bülbüllerin süsünü, huzurunu özünü, hazinelerin durumunu, halet-i ruhiyette sırrı, çalışkanların sınavını, sabilerin meraklarını, mahkemelerin edemini, kaderin kederini ve sonucunda edenin bulduğunu her daim duymak istemişimdir.
Okumak istediğim çağda kitaplarla helalleşmek asli görevimdir. Rabbin usulüne uzanırken secde etmek aksi görevim değildir. Fatih’in fethettiği İstanbul’da ilham bulmak şanımdır, göklerde iman bulmak ise vecdi onurumdur. İmanın sarsıldığı, gösterişlerin baştan ayağa kıyafet olduğu, siyasetin dansöze döndüğü, gönüllerin çamura bulandığı bu devirde hayattan erken emekli oldum.
Dünya cennetini balkondan izliyorum artık. Dersi tehlike, davası leke, kalbi feriştah, yüzü gayb olan evlatların, insanların, anne ve babaların dahası saçı ak çalanların durumunu kervanın en önünden takip ediyorum. Kabrin rahat mı? Ya da toprağına güneş vuracak mı? Sevkiyatında huzur var mı? Payında gökyüzünün kaç santimi sana ait?
Ölümü unutanlara tavsiyem var;
Rızasıyla geldiğiniz dünyada rızkıyla yetinmelisiniz. Görüyorum ki yetinmek bitmek üzere, ömür kömürü yangın olsun, köz olurken kusur olmasın. Bu halde dünya dertlerine ayaklarınız takıldıysa kendinize gelin, gelin ki akideniz ve sabiyetiniz ehemmiyet içinde mutluluk olsun.

Bugün elinizde, dün zaten takviminizde çıktı yarına ait senediniz yok öyleyse gözünüzü açıp göğe uzandığınız dünyanın değerini beşeri değil ezeli bilin. Öyleyse gram gram aşk ve sevgi derdine düşüp kahrolacağınıza yürekten sevip insanlık adına hatırlarda kalın. Uçacak olan günaha koşandır, kalıcı olan Allah ve insanlık için çabalayandır.

Umarım manevi çiçekleri bahçesinde olanlar manevi evveliyatı evinde büyütenlere en güzel sevdalarını sunarlar.
Dünyayı keyif değil helal kurtaracaktır. – MUSTAFA KEMAL EVREN ÇİĞİL

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz