SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

AR SUYU BİTENLER…
    • 28 Ocak 2021 - 07:32:31

Kimlere bağlandığını gönlündeki sevdaları harcayınca anlıyorsun. Kimleri sevdiğini pazarlıklar sonucu kaybettiğin zaman önüne gelince fark ediyorsun. Kaç yabancılık çektiğini içindeki burjuvayı ya da dilindeki fakiri öldürünce hissediyorsun. Virane geçen ömür boyunca nereye tavaf ettiğini, kimlerin peşinden gittiğini iktidarsız kalıp basurun çıkınca görüyorsun.
Para iflas etmez. Cellat pazarlık sevmez. Takımlar pes etme anlaşması yapmaz. Hükümet anlaşmalı evlilik olmadan masaya oturmaz. Gönül hain olmaz. Adam teşbihsiz dolaşmaz. Kadın gül görünce dayanamaz. Hayvan kafası okşanınca utanmaz. Nihayetinde yalancılar da dünya yıkılsa da yalandan dönmez.

Şimdi cehennem dökülüyor dinlerden. Ceplerdeki bataklıklar b…’a buluyor bedenleri. Kimsesiz cümleler artist oluyor ve kitap kitap sevişiyor evlerde. Dizilerin etkisi afrodizyak, ekranların etkisi manokyansı tepki yapıyor zihinlerde. Karmaşık olaylar süt beyaz sunuluyor tepside ve üzerinde inanın sloganı sürülerek yollara düşüyor en sığ ve cahil partizanlar. Yanlış kurşunlar duble duble sıkılıyor ve kara mayalı saraylar şatafatlı şarkılar çalıyor. Çünkü davanız asla değişmemeli.

Dikenler değişirse bir yerlerinize batacak diye tehditler geliyor. Zaaflar ümitlerin kemeri gibi sıkıla sıkıla tene yapışıyor. Takıntılar, tabular, geçmişte yapılan harcamalar, hatta çalmalar günümüzdeki seyir defterinde tarih tarih göze sürülüyor. Ayinler duayla karıştırılıyor. Dünkü çocukların büyüdüğü kabul edilmiyor. Çocuk olarak kaldı denilen durumlara inat dünde yapılan sıkıntılar, tasarruflar millet bahçesinde sergiye çıkıyor.

Mendiller işlemesiz, bereler örgüsüz, yazgılar simsiyah, pilav unutuldu, tabaklar seramik, masalar vernikli, arabalar korumalı, küfürler olağan, ciğerler bitap, yağmurlar küs, görgüler görgüsüz, fuhuş olağan, tecavüz serbest… Mastürbasyon suratlı, keş ahlaklı, leş niyetli, pislik bakışlı, çöplük kılıklı insanların sahnelerde alkışlandığına şahit olduğum bir haftayı daha geride bırakırken bu hafta 23 kere öldüm. En çok da haftalardır bir kadının onlarca erkeği evlilik vaadiyle kandırıp hala ekranlarda melek gibi gösterilmesinde akabinde yeğenine tecavüz eden perefsiz dayının alkışlarla karşılanmasıyla öldüm!
Ağır değil mi rabbim bu sınav? Bu insanların arınma suyu bittiyse ar suyuna sahip olanların duasını görmek lazım değil mi? – MUSTAFA KEMAL EVREN ÇİĞİL-EĞİTİMCİ YAZAR

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz