SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

SMA HASTASI ALPER ÖMER YARDIM BEKLİYOR 
    • 6 Ekim 2021 - 17:28:11

SMA HASTASI ALPER ÖMER YARDIM BEKLİYOR

Kadirli’de SMA Hastası olan 4 Yaşındaki Alper Ömer yardım bekliyor.

Hastanede yapılan tetkikler ve genetik test sonucunda, Alper Ömer’e SMA Tip 2 teşhisi konulduğunu söyleyen Anne Seda Onu, SMA (Spinal Muskuler Atrofi) hastalığı teşhisi konulan oğlu Alper Ömer’in tedavisi için yardım beklediğini söyledi.

Hastalığın hızlı ilerlediğinin belirten Anne Seda Onu, ” Oğlumun yaşıtları ile oynadığını görmek en büyük arzum ve beklentim. Oğlum ve ben tek başımıza SMA’ya karşı savaş açtık. Oğlumun tedavisi yurt dışında yapılabiliyor. Ben tek başıma bir anne olarak bu tedavinin masraflarını karşılayamıyorum. Çocuğumun tedavisi için Yardım Kampanyası için Valiliğe Müracaatımı yaptım. Çocuğumun yaşaması için açtırdığımız hesapta yardım topluyoruz. Çok büyük yardımlar olmasa bile yapılacak en küçük yardım bile Alper Ömer’e nefes olacak. Şuan oğlum 11 kilogram, 13 kilogramı geçerse yardım toplansa bile tedavi başarısız oluyor. Bir anne olarak hayatta tek dayanağım umudum olan oğlumun tedavisi için lütfen desteklerinizi esirgemeyin” dedi.

Oğlunun tedavisinde kullanılacak paranın toplanması için yardım çağrısında bulunan Anne Seda Onu, ” SMA tedavisi çok pahalı bir hastalık. Bu tedaviyi olan bir çok çocuğumuz sağlığına kavuştu. Alper’inde bu tedaviyi olması gerekiyor. Göz göre göre gözümün önünde eriyip gitmesini istemiyorum. Tek yaşama sebebim oğlumun tedavi olabilmesi için savaşıyorum.

ELLERİNDEN TUTUP YÜRÜDÜĞÜNÜ GÖRMEK TEK HAYALİM

Bağış kampanyası için illerde ilçelerde kumbaralar yapmacağım. Alper’in tedavisi için gerekli olan parayı toplamak için var gücümle mücadele veriyorum. Tek hayalim oğlumun ellerinden tutup yürüdüğünü görmek istiyorum. Geçen her gün Alper için çok önemli. Allah rızası için az demeyin çok demeyin yardımda bulunarak Alper’e nefes olun.”

Oğlunun tedavi olması için tek başına mücadele verdiğini belirten Anne Onu, acılara dayanamaz olsam da Alper için var olan umut için savaşmaya devam ediyorum. Sağlığına kavuştuğunu görmek bir annenin en büyük umudu ve hayali olduğunu söyledi.

Yarımda bulunmak isteyenler AKBANK IBAN NO TR30 0004 6005 2988 8000 2216 64 SEDA ONU ADINA hesaba bağışta bulunabilirler. Efendi ERKAYIRAN – Kadirli DHA

#SMAAlperÖmer

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz