SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Durmuşoğlu “Kırsala yapılan yatırımın aynı zamanda Türkiye’nin geleceğine yapılan bir yatırımdır”
    • 22 Kasım 2020 - 20:33:36

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu,
Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesi hakkındaki tebliğin yayınlandığına dair bir mesaj yayımladı.
Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti,
“Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ve Bakanlığımızın değerli bürokratlarıyla yapmış olduğumuz uzun görüşmeler sayesinde 21 Kasım 2020 tarih ve 31311 sayılı Resmî Gazetede yayınlanan tebliğ’e, kanatlı yetiştiriciliğine yönelik yeni tesislerin yapımı, kısmen yapılmış yatırımların tamamlanması, faal olan mevcut tesislerin kapasite artırımı ile teknoloji yenileme veya modernizasyonu, maddesinin eklendiği müjdesini vermek istiyorum, Osmaniyemize ve Ülkemize hayırlı olsun.
Yüzde 50 hibe desteğiyle hayata geçirilen bu projenin aynı zamanda müreffeh geleceğimizi ören birer tuğla taşı olarak görüyorum.
Kırsala yapılan yatırımın aynı zamanda Türkiye’nin geleceğine yapılan bir yatırımdır. AK Parti hükümetleri döneminde köklü ve süreklilik arz eden bir kırsal kalkınma programı uygulanmaya başlanmıştır.
Çiftçimize, vatandaşımıza, üreticimize bugüne kadar ne söz verdiysek, Allah’ın izniyle sözlerimizi hep yerine getirenlerden olduk. Başkaları gibi hayal vaat etmiyoruz, hayal satmıyoruz, hayal tacirliği yapmadık, yapmıyoruz. Söylediğimiz gerçek, bugüne kadar yaptıklarımız da zaten bunu gösteriyor.
Bu desteklerin, bu projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçenleri can-ı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde Türkiye bu tür gayretlerle diğer alanlarla birlikte tarım ve hayvancılıkta da 2023 hedeflerine ulaşacaktır diyor, tekrardan yayınlanan tebliğin Osmaniyemize hayırlı olmasını diliyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz