SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

YILIN ÖĞRETMENİ SUMBAS’TAN OSMANİYE’Yİ ANKARADA TEMSİL EDECEK
    • 23 Kasım 2020 - 21:34:00

Sumbas’ta Türkçe Öğretmeni İzzet Irmak’ın “Yılın Öğretmeni” seçildiği bildirildi.
Halen Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni İzzet Irmak, 24 Kasım Öğretmenler Günün’de Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan törende 81 ilin öğretmeni arasında Osmaniye’yi temsil edecek.
Osmaniye İl Öğretmen Temsilcisi seçilen Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni İzzet Irmak, Okul Müdürü Osman Avcıoğlu ile birlikte Sumbas İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Köse’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.
Her yıl geleneksel olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenler gününe özel yapılan İl Öğretmen Temsilciliği seçimleri tamamlandı. Bakanlık tarafından belirlenen kriterlere ve somut verilere göre illerde oluşturulan komisyonlarca her ilin öğretmen temsilcisi belirleniyor. İl temsilcisi öğretmenler, kamuoyunca taktir edilmiş başarı öyküleri bulunan, çalışmaları ile ön plana çıkan ve mesleğinde fark yaratan öğretmenler arasından seçiliyor.
OSMANİYE’DE YILIN ÖĞRETMENİ SUMBAS’TAN
2020 yılı Osmaniye il öğretmen temsilciliğine ilçemiz Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni İzzet Irmak seçildi. İzzet Irmak, 2020 yılı öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında Osmaniye ilimizi temsilen bakanlık tarafından düzenlenen etkinliklere katılacak.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin hayatını değiştiren, eğitimde üstün başarı göstermiş, fedakarlıkları ve özel nitelikleriyle farklılıklar ortaya koymuş “Mesleki Çalışmalarıyla Öne Çıkan Öğretmenler” programı kapsamında Osmaniye’de yılın öğretmeni seçilen Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni İzzet Irmak, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftasında 81 ilin temsilci öğretmeleriyle birlikte Cumhurbaşkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinliklerde Osmaniye ilimizi temsil edecek.
İzzet Irmak, öğretmen kimliğinin yanında eğitimci yazar kimliği ile de biliniyor. Çeşitli dergi, internet siteleri ve gazetelerde şiir ve yazıları yayımlanan Irmak’ın Deniz Martı ve Çocuk isimli bir de hikaye kitabı bulunuyor.
Görev yaptığı Sumbas’ta özellikle uzaktan eğitim sürecinde yaptığı çalışmalar ile öğrenci ve velilerin takdirini toplayan Türkçe Öğretmeni İzzet Irmak’ı tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz