SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

VALİ YILMAZ, KURUM MÜDÜRLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
    • 7 Mayıs 2021 - 08:27:24

Tam Kapanma Genelgesi çerçevesinde ilimizdeki uygulama ve tedbirlerin değerlendirildiği toplantı Vali Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı
Toplantıda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, toplantıda tam kapanma tedbirlerinin ve özellikle de 8 Mayıs ve 15 Mayıs Cumartesi günleri pazar yerlerinin açılması nedeniyle alınacak önlemlerin değerlendirileceğini belirtti. Konuşmasının devamında salgınla mücadelede görev yapan tüm personele teşekkür eden Vali Yılmaz, “İl olarak çok iyi gidiyoruz. Bu sonuçları almamızda hepinizin çok büyük emeği var, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”diye konuştu. Önümüzdeki kapanma sürecini en iyi şekilde değerlendirmemiz gerektiğini ifade eden Vali Yılmaz, ilimizin en iyi iller arasında 14. sırada olduğunu ve hedefin ilk sıralar olduğunu söyledi.
Sözlerinin devamında, 8 Mayıs ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00 ve 17.00 saatleri arasında pazar yerlerinin açık olacağını ifade eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, alınacak tedbirler doğrultusunda; pazar yerlerinin genişletileceğini, pazarlara giriş çıkışların kontrollü gerçekleşeceğini, sergi ve tezgahlar arasında en az 3 metre mesafe olacağını, pazar yerlerinde hijyen ve dezenfeksiyon hususunda gerekli tüm tedbirler alınacağını belirterek, pazar yerlerinin içerisinde yoğunluk oluşmaması için alınacak tüm bu tedbirler konusunda özellikle hassasiyet göstereceklerini kaydetti.
Toplantı görüş alışverişinde bulunulması ile sona erdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz