SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

VALİ YILMAZ KOLTUGUNU TOPRAK KAYGISIZ’A DEVRETTİ
    • 24 Nisan 2023 - 09:04:56


VALİ YILMAZ KOLTUGUNU TOPRAK KAYGISIZ’A DEVRETTİ

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Makamını temsili olarak Ruhi Özden Yüksel Özden Kardeşler İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Toprak Kaygısız’a devretti. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Okul Müdürü Mustafa Çetin, Toprak’ın sınıf öğretmeni Serbülent Biçer, Annesi Duygu Kaygısız, Babası Okan Kaygısız da yer aldı. Ziyaret sırasında konukları ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, daha sonra makamını Toprak Kaygısız’a devretti.
Temsili olarak Valilik görevini üstlenen Toprak Kaygısız, “Öncelikle Sayın Valim Erdinç Yılmaz’a beni makamında ağırlayıp bu güzel fırsatı verdiği için teşekkür ederim. Bu koltukta oturmaktan büyük onur duyuyorum çünkü ben burada sadece kendi adıma değil geleceğin temsilcisi tüm çocuklar adına bulunuyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ülkemiz ve dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Yüce Meclisimizin kurulduğu bu günü bizlere armağan eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyorum. Eğitim bir milletin geleceğidir. Yaşadığımız deprem felaketi sonrasında eğitime devam edemeyen çocuklarımızın bir an önce eğitiminlerine geri dönmesini hedefliyorum. Depremden zarar gören alanlara yeşil alanlar yapılması, deprem güvenlikli binaların artırılması konusunda çalışmalarımız devam edecektir. Osmaniye’miz gibi doğal güzellikleri korunmuş bir şehirde yaşamaktan mutluyum. Düldül Dağı, Karaçay Şelalesi, yaylalarımız gibi doğal güzelliklerimizin ülke çapında tanıtılıp ilimizin dışarıya açılması konusunda daha çok çalışma yapılmasının gerekli olduğuna inanıyorum. Tüm çocuklar adına ülkemiz için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum. “diye konuştu. Toprak Kaygısız konuşmasının ardından Belediye Başkanı Kadir Kara’yı arayarak, yeşil alanların artırılması konusunda talimat verdi.
Ziyaret sonunda Vali Dr. Erdinç Yılmaz, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bugün Valilik makamını Toprak Kaygısız evladımıza devrettik. Kendisiyle tanışmaktan mutluluk duydum Bu vesile ile sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; sağlıklı, başarılı ve mutlu bir gelecek temenni ediyorum.”diye konuştu. Vali Yılmaz, 4. sınıf öğrencisi Toprak Kaygısız’a hediyeler verdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz