KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

SEVGİ NEYDİ? SEVGİ EMEKTİ…
    • 24 Şubat 2021 - 07:14:53


Selvi Boylum Al Yazmalım filminin nerede çekildiğini bilmeyenler için söyleyeyim,Osmaniye’de çekilmiş. İlyas karakteri Kadir İnanırın çalıştığı baraj da yine Osmaniye’de Aslantaş barajı.
Türkan Şoray ve Kadir İnanırın çok ses getiren ve benim de çok beğendiğim sinema filminde son sahnede Türkan Şoray’ın son sözleri. Sevgi neydi? Sevgi emekti.olmuştu.
Asya karakteri Türkan Şoray filmin sonunda çok sevdiği aşık olduğu İlyas’a rağmen Cemşiti seçmişti. Çünkü Cemşit hem ona hem de çocuğu Samet’e büyük emekler vermişti. Özellikle Samet ,Cemşit’e “baba “demişti. Yani sevginin emeğin gücü aşkı yenmişti.
En büyük zaferler yenilgilerle ortaya çıkarmış. Büyük emekler sonunda elde edilen her şey çok kıymetli olurmuş .
Bu filmi seçmemin bunları yazmamın sebebi, geçtiğimiz hafta sevgililer gününü kutladık. Her ne kadar zor günler geçirsek te hayatta bu kutlamalara yer vermek gerektiğini düşünüyorum.
Gerçek sevgi akıl ve mantıkla hareket etmekle elde edilir. Bana göre benim ilçem, benim ülkem, benim milletim,kısacası benim olan her şey kıymetlidir.
Zamanla çok şey değişiklik gösterir. Her şeyin en güzeline değil ihtiyacın olanı kadarına sahip olmak yeterli. Özellikle Kadınlar güven içinde yaşamak ister.Değişen zamana ayak uydurmak için karşıdakine güvenmek ister.
Hayat her zaman toz pembe olmaz. İyi günde kötü günde birlikte olmak, her koşulda yanında olmak, kendini onunla rahat hissetmekten geçer.
Karakter insanın en temel özelliğidir.Yaşam ona göre şekillenir.Seçimlerimiz de öyle. Sağlam karakterli insanlar daha az hata yapar ve başarılı olurlar.
Bir de işin şans faktörü var. Allah kimilerine yürü ya kulum der . Bu kişiler hayatta her zaman kolay kazanırken diğerleri emek vererek kazanır.
Kısaca “sevgi” kıymet vermek emek vermektir. Sevgiyle açılmayacak bir kapı olamaz.
Kadirli Kadınlar Meclisinin kıymetli Kadınları birbirimizi severek kıymetli olduğumuzu bilerek ve birbirimize değer vererek bu günlere geldik.Daha güzel günlere adım atmak faydalı olacağımız projelerde buluşmak istiyoruz. Bunun için de pandemi döneminin bitmesini bekliyoruz.
Size Memleketimiz KADİRLİ den hemşerimiz (şimdileri İstanbulda yaşıyor) Neontolog Prof. Dr Asena VAYISOĞLU NUHOĞLU Hanımla İlçemizin Kadınlarına özel projelerde buluşacağız demiştim. 8 Mart akşam saat 17.00 YouTube üzerinden canlı yayınlanacak programa davetlisiniz . Linkleri ve açıklamaları haftaya bildireceğim.
Çok kıymetli Kadınlar Meclis üyelerime sevgiler selamlar gönderiyorum. Kadirlinin turp yıkayan kadınlarına ,evde Kendi imkanlarıyla üreterek kazanan ve çocuklarını yetiştiren kadınlara,Kısacası tüm emekçilere saygı ve selamlarımı gönderiyorum. Aramıza katılmak isteyen tüm Kadınlara kapımız da kalbimiz de açıktır.Haftaya tekrar buluşabilmek dileğiyle sevgiyle kalın.EMEL ARKAYRAN-KADİRLİ KADINLAR MECLİSİ BAŞKANI

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz