RAMAZAN AYI BOYUNCA AŞEVİ’NDE 5 BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ
Kadirli Belediyesi, Ramazan ayı boyunca 5 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa sıcak yemek ikramında bulunacak. Günlük 3 çeşit olarak çıkartılan yemekler iftar saatine yakın bir zamanda sıcak olarak vatandaşlara servis edilecek.
Kazanlarda özenle hazırlanan çeşit çeşit yemekler aşevine gelemeyen vatandaşlar için iftara saatine yakın bir zaman kala sıcak olarak vatandaşlara ulaştırılacak.
Ramazan ayı boyunca 5 bin kişiye 3 çeşit yemek verileceğini belirten Belediye Başkanı Dr.Ömer Tarhan, ihtiyaç sahibi, yaşlı, hasta, engelli ve kimsesizleri ihmal etmeyeceklerini ve Ramazan ayı boyunca Ramazan pidesi ve gıda yardımlarıyla da aşımızı paylaşmaya devam edeceğiz dedi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN “KADINA ŞİDDETE HAYIR”
- JANDARMADAN BAKIMA MUHTAÇ OLAN HAYVANLARA DESTEK
- ÜCRETSİZ ÇORBA EVİ YENİDEN AÇILDI
- KADİRLİ OSMANİYE YOLUNDA KAZA
- ALASIRT, SAHAYA İNDİ, SIKMADIK EL BIRAKMADI
- KAYNAK VE TEST KİTAPÇIKLARI DAĞILDI
- KADİRLİ’DE 10 KİŞİ CEZAEVİNE
- SERDAR ALASIRT’TAN TEŞEKKÜR MESAJI
- SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ
- BESİCİLERE BÜYÜK BAŞ HAYVANLARI TESLİM EDİLDİ
