SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

OSMANİYE İL KOORDİNASYON KURULU HASANBEYLİ’DE TOPLANDI
    • 29 Mart 2021 - 22:42:36

Asayiş, Koordinasyon ve Pandemi Değerlendirme Toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz Başkanlığında Hasanbeyli İlçemizde yapıldı. Hasanbeyli Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yılmaz’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürsel Kanca, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Vali Yardımcıları Adem Yılmaz ve Metin Arslanbaş, Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı, Hasanbeyli Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, Toprakkale Kaymakamı Safa Kahraman, Sumbas Kaymakamı İdil Özdemir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz katıldı.

Toplantıda, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına, il genelinde alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin değerlendirmeler yapılmasının yanı sıra koronavirüs salgını konusunda daha önce alınan tedbirler değerlendirilerek, kontrollü sosyal hayat kapsamında alınması gereken tedbirlere dair görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, koronavirüsle mücadelenin devam ettiğini belirterek “Biz, kurumlarımızla birlikte gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Denetimlerimizi aralıksız sürdürüyor, vatandaşlarımızdan kurallara uymalarını ve tedbirleri asla gevşetmemelerini istiyoruz. Hedefimiz ilimizi koronavirüste kurtarmak. Bu noktada tüm vatandaşlarımızın desteği çok önemli çünkü bu mücadeleyi ancak hep birlikte kazanabiliriz. Bu nedenle kendi sağlığımız, sevdiklerimizin ve tüm toplumumuzun sağlığı için lütfen kurallara uyalım, ev ziyaretlerini erteleyelim, taziyelerimizi telefonla iletelim ve çevremizde uymayanlar varsa uyaralım. İnşallah hep birlikte bu mücadeleyi kazanacağız.” dedi. Vali Yılmaz, kurallara uyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz