SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

ÖĞRETMENİN SOSYAL MEDYADAN KİTAP ÇAĞRISINA DESTEK YAĞDI
    • 11 Ocak 2021 - 07:46:11

Kadirli’de bir ilkokul öğretmeni Okul öğrencileri için sosyal medyadan yaptığı kitap çağrısına destek yağdı.
Kadirli İstiklal ilkokulu Öğretmeni Aysun Erdemir,Okul kütüphanesini zenginleştirmek,pandemi döneminde veli ve özellikle öğrencilerin ders çalışmalarının yanında kitap okumalarını sağlamak amacıyla yaptığı proje takdir topladı.
Öğretmen Erdemir’in Kitap ihtiyacına dikkat çeken çağrısına Türkiye’nin farklı illerindeki hayırsever ve duyarlı kişi ve kurumlardan karşılık buldu.
KÜTÜPHANE RAFLARI KİTAPLA DOLDU
15-20 günlük bir sürede roman, şiir, hikaye, kişisel gelişim,sağlıklı beslenme türlerinden yaklaşık 4500 civarında kitap posta ve kargo yoluyla okula ulaştı.
Gelen kitapları dağıtmak için önce kendi sınıfından başlayan Erdemir, veli ve öğrencileri okula davet ederek kitap dağıtımına başladı.Veli ve öğrenciler kütüphane raflarına kitapları yerleştirirken,sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı kapalı olan okullarında özlem giderme fırsatını da değerlendirip kitap okumayı da ihmal etmediler.Pandemi sebebiyle sokağa çıkma süreleri kısıtlanan öğrenciler, evdeki vakitlerini ders çalışmalarının yanında kitap okuyarak da geçirecek.
Diğer okullara da örnek olacak olan bu projenin tüm ilçe geneline yaygınlaştırılması hedefleniyor.Veliler tarafından da tam not alan bu proje takdirle karşılanırken başta öğretmen Erdemir’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Okul Müdürü Mustafa Demirci,Okulların kapalı olduğu bu pandemi sürecinde uzaktan Eğitimin haricinde çocuklarımız ve velilerimiz için neler yapabiliriz diye düşündüğümüzde ilk iş kütüphanenin boşalan raflarını doldurmak oldu. Öğretmenimizin yaptığı çağrı Türkiye’nin dört bir yanından okulumuza kitap bağışları oldu. son derece zengin bir içeriğe sahip olan bu kitaplar sayesinde zamanın çoğunu evde geçiren öğrencilerimiz ve Annelerimiz kitaplara kavuştular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz