SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

MİLLETVEKİLİ KAYA SUMBAS İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
    • 20 Ağustos 2021 - 09:38:24

Milletvekili Kaya Sumbas Belediyesini ve Mehmetli beldesini ziyaret etti.
Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu’nu makamında ziyaret ederek, yapılan hizmetler ile ilgili istişarelerde bulundu. AK Parti Sumbas İlçe Başkanı Erol Kaplan ve Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu ile birlikte Sumbas 10 Yataklı Entegre İlçe Hastanesini ziyaret eden Kaya, yeni hizmet binasını kontrol edip, incelemelerde bulundu.
Osmaniye Milletvekili Kaya; buradaki açıklamasında” Zaman zaman bölge genelinde belediye başkanlarımıza, teşkilatlarımıza ziyaretlerde bulunarak bir çok konu üzerinde istişarelerde bulunuyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı belediye başkanımıza sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum.

AK Parti iktidarları döneminde Ak Belediyecilik ile ülkemiz ve bölgemizde çok önemli hizmetler hayata geçirildi. Ak Parti hizmetin ve milletin partisidir. Aynı zamanda Covid 19 sürecinde pandemi döneminin etkilerini hepimiz yakından yaşıyoruz. Tüm dünya ülkelerinin ekonomisi ve sağlık sistemi çökmüş durumdayken, ülkemiz yapmış olduğu yerinde ve tutarlı yatırımlar, projeler ile sağlam altyapısıyla dim dik ayakta kaldı. Yine dünya devletleri projelerini ve yatırımlarını askıya almışken, ülkemiz vizyon projelerine devam edip, bir bir hayata geçirdi. Sumbas 10 Yataklı İlçe Hastanemiz de bu yatırımlarımızdan bir tanesi Halkımıza hizmet için gün saymaktadır.
Belediye Başkanlarımız, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedirler. Ziyaretlerimde çalışmaları yerinde görme fırsatı bulmaktayım. Belediye Başkanlarımız sürekli halkımızın içinde ve halkımızın dertleri ile dertlenmekteler. Başkanlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Hepimizin amacı bu aziz millete hizmet etmektir.
Ülkemizin değerli insanları, hemşerilerimiz hizmetin en iyisine, en güzeline layık. Bu düstur ile çalışmaya devam edeceğiz inşallah dedi.
Kentte belediye tarafından yapılan ve yapılacak projeler hakkında Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu ile fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra; AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Mehmetli Belde Belediye Başkanı Mehmet Fatih Seyitoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Seyitoğlu’ndan bilgi alan Kaya, Mehmetli Belediyesi halkımıza hizmet noktasında belli standartları yakaladı. En kısa sürede de Mehmetli Beldemize Mesire alanını da en kısa sürede kazandıracağız. Mehmetli’nin kalkınması için bizlerde elimizden geleni yapacağız. Çabamız bu yönde İfadelerinde bulundu.
Milletvekili Kaya, Başkan Seyitoğlu’ndan beldede yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Ziyarette Ak parti İlçe Başkanı Erol Kaplan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice Belediye Meclis Üyeleri ile teşkilat mensupları da hazır bulundu.
Milletvekili Kaya, ziyaret ve incelemeleri sonrasında bölgeden ayrıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz