SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

MİLLETVEKİLİ DURMUŞOĞLU’NUN KURTULUŞ BAYRAMI MESAJI
    • 6 Ocak 2021 - 22:08:17


MİLLETVEKİLİ DURMUŞOĞLU’NUN KURTULUŞ BAYRAMI MESAJI
AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 7 Ocak Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.
Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:
“7 Ocak, Osmaniye’deki Kuvâ-yi Milliyenin yürekli insanlarından oluşan çok değerli ecdadımızın teslimiyetçi ve tutsak yaşamın tüm aşamalarını hayatını ortaya koyarak reddettiği ve bağımsızlık destanının yazıldığı tarihtir. 30 Ekim 1918 Mondros Mütarekesi’nden sonra Anadolu işgal edilmiş, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa önce İngilizlerin, ardından Fransızların kontrolüne girmişti. Fransızlar daha sonra Mersin, Adana, Hatay ve Osmaniye’yi de işgal ederek genç, yaşlı, kadın, erkek demeden masum vatandaşlarımızı katletmiştir. Osmaniyeli hemşerilerim yoksulluğun ve çaresizliğin bütün acılarını yaşarken emperyal güçlerin işgalci ve yayılmacı emellerine karşı bedenini siper ederek birçok evladını şehit vermiş ancak bu toprakların vazgeçilmezliğini bütün dünyaya göstermiştir.
Ecdadımız bu vatanın hürriyeti ve bağımsızlığı uğruna, namusu ve bayrağı uğruna mücadele etmeyi, bu yolda seve seve şehit ve gazi olmayı seçmişlerdir. Onlar yurdumuzun her köşesinde baş gösteren açlığa, yokluğa, yoksulluğa, cephanesizliğe ve her türlü imkânsızlığa rağmen direnmiş, canları pahasına savaşarak bugün hür ve bağımsız bir hayat sürdüğümüz Türkiye Cumhuriyetini ve bu aziz vatanı bizlere miras bırakmışlardır.
Bugün 99’uncu kurtuluş yılını kutladığımız bu kadim toprağın evlatlarının bağımsızlıkları için verdikleri mücadele, tarihin onur sayfalarından birini oluşturmaktadır. Ülkemizin her yönden işgale uğradığı, acı ve zulüm dolu o yıllarda, yiğit Osmaniye halkının düzenli bir askeri kuvvet olmaksızın işgale karşı gösterdiği direnç, cesaret ve fedakârlık; kurtuluş mücadelesinin sonunda kendisine özgürlük ve bağımsızlık olarak geri dönmüştür.
Şehitlerimizin kanlarıyla rengini bulan ay-yıldızlı bayrağımız, vatanımızın en güzel köşelerinden biri olan Osmaniyemizde gurur ve onurla dalgalanmaktadır. Şükürler olsun ki, ezanlarımız beş vakit camilerimizde okunmaya devam etmektedir. Bugün çeşitli bahanelerle ülkemizi hedef alan veya hedef almaya çalışan emperyalist güçler, dünkü yenilgilerini asla unutmadılar. Biz de ecdadımızın vatan sevgisini ve bu uğurda gösterdikleri kahramanlıkları asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, milletimizin aynı ruhla, tek bir yumruk olarak cevap vereceğinden hiç kimsenin şüphesi asla olmasın.
Sözlerime son verirken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Onbaşı Rahime Hatun ve Yaveriye Çetesi, Yastı Kelle, Ali Kılıç, Mamık Hüseyin, Kadir Çavuş, Muhammet Hoca, Nacar Ökkeş, Borazan Behmet, Hacı Ağa oğulları Ali ve Ahmet, Ali Bekiroğlu Ahmet ve nice şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyor, tüm hemşerilerimin 7 Ocak Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunu kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz