KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Milletvekili Durmuşoğlu’ndan başkan Seyitoğlu’na hayırlı olsun ziyareti.
    • 4 Nisan 2019 - 07:14:55

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Mehmetli Belediye Başkanı seçilen Başkan Fatih Mehmet Seyitoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Martta Mehmetli Belediye Başkanlığına seçilen Fatih Mehmet Seyitoğlu’nu seçim bürosunda ziyaret ederek başarılar dileyen milletvekili Durmuşoğlu,Bu seçim döneminde güzel bir netice elde ettik. Sumbasta tüm teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız bir ekip olarak güzel bir çalışma sergiledik ve karşılığını da aldık. Allaha şükür, Sumbas ve Mehmetli Belediye Başkanlıklarını aldık. Sumbas belediye başkanlığına seçine Zeki Demiroğlu’nu Mehmetli Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Fatih Seyitoğlu başkanımızı tebrik ediyoruz. Her türlü desteğimizle yanındayız. İlçemize Zeki Başkan Beldemize Fatih Başkan hayırlı olsun” dedi.

Milletvekillerinin destek veren ziyaretinden onur duyduğunu belirten başkan Fatih Mehmet Seyitoğlu, Milletvekilime çok teşekkür ediyorum. Bize bugünkü ziyaretiyle onur verdiler, güç verdiler kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sayın milletvekilimizin bende ayrı bir yeri var. Siyasi büyüklerimizin, milletvekillerimizin, ilçe Başkanlarımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacak, hem de Mehmetli halkının bu yüksek teveccühünü boşa çıkarmayacak güzel hizmetleri bu dönemde Mehmetli’ye yapma gayretinde olacağız. Mehmetli’yi, beklentilerin ötesinde güzel ve cazibe merkezi bir belde haline getiririz. Hem de siyasi büyüklerimizin, teşkilatımızın inşallah övünerek bahsedecekleri bir belediyeleri olur temennisiyle bende kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyarete Ak Parti Kadirli eski ilçe başkanı Mustafa Büyükbozduğan ve İsmail Oruç, Sumbas İlçe Başkanı Erol Kaplan ile Sumbas Belediye Başkanlığına seçilen Zeki Demiroğlu da hazır bulundular..

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz