SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

LOTUS KURUMLARI ÖZDEBİR LGS VE GELİŞİM İZLEME SINAVLARINI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURUYOR
    • 29 Aralık 2021 - 08:15:47

LOTUS KURUMLARI ÖZDEBİR LGS VE GELİŞİM İZLEME SINAVLARINI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURUYOR
Kadirli’de hizmet vermeye başlayan LOTUS KURUMLARI; 8. sınıflar için LGS ve 5-6-7. sınıflar içinse gelişim izleme sınavını ÖZDEBİR ayrıcalığı ile öğrencilerle buluşturuyor.
Sınav kayıtları Merkez ve Adliye Şubesi olarak iki ayrı yerden de yapılabilecek. Adliye Şubesinde kayıt yaptıracaklar, Cemalpaşa Mah. 1667 sokak no 1
(Sumbas yolu ikinci ışıklar) adresine,
Merkez şubeye kayıt yaptıracaklar ise
Bağ Mah. Turgut Özal Cad. No: 73 adresine müracaat edebilecekler.
Ayrıca 05363963000 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.
LOTUS KURUMLARI sahibi Nalan Tunç Aslansofuoğlu yaptığı bilgilendirmede, LOTUS KURUMLARI’nın her iki merkezinde de uzmanlardan oluşan Eğitim Koçu, Eğitim Danışmanı ve Aile Danışmanlarıyla birlikte öğrencilerin akademik veya sınav yönetimi noktasında ortaya çıkmış problemlerini en uygun yönlendirmeyle çözüme ulaştırdıklarını söyledi.
Yeni bir sınav anlayışıyla öğrencilere yaklaştıklarını anlatan Nalan Tunç Aslansofuoğlu”Hepimizin bildiği gibi deneme sınavları öğrencilerin yarıştığı değil akademik olarak eksiklerini gördüğü, sınav yönetimini geliştirdiği bir provadır.
LOTUS KURUMLARI olarak bu anlayış içinde yaptığımız deneme sınavlarının arkasından soruların çözümünü yine kurumumuzdaki öğretmenler tarafından gerçekleştiriyoruz. Biz ÖZDEBİR’in deneme sınavlarını kaliteli ve öğrencinin gelecekte karşılaşacağı sınavlara yakın sorular içerdiği için seçtik. Bu sınavla öğrencilerimiz sınıf, okul, ilçe, il ve Türkiye’deki derecelerini görerek durumu ile ilgili genel bir değerlendirme yapabileceklerdir. Ayrıca kurum olarak sınavlarımız ilkokul, ortaokul, lise, mezun gurupları ve KPSS ye yönelik olarakta yapılmaktadır. Bu arada LOTUS KURUMLARI’nın diğer bir yeniliği de
deneme sistemine abone olan öğrencilerimize sağladığımız geniş zaman yelpazesidir. Öğrencilerimiz 09.00-22.00 saatleri arasında gelip kurumumuzda alanları içerisinde çalışmalarını yapabilmektedir.
Akşamları yine öğretmen eşliğinde etüt çalışmalarımız devam etmektedir. Abone olmadan kurumumuzdan faydalanmak isteyenler içinse, çalışma alanları dahilinde günlük veya aylık abonelik seçeneğimiz mevcuttur.
Öğrencilerimiz için çalışma aralarında dinlenebilecekleri kütüphane ortamını sağlamış bulunuyoruz. burada öğrencilerimiz kitap alışverişi kitap üyeliği, kitap değişimi yapabiliyor, Ayrıca Cafe kısmında sıcak soğuk içecekler bulabiliyorlar.
LOTUS KURUMLARI olarak ilkokul öğrencileri için görev yapan ödev takip merkezimiz; öğrencilerimizin günlük ödevlerinin yaptırılmasında, ek kaynak çözümlerinin sağlanmasında, kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasında ve akıl oyunları etkinlikleriyle birlikte hafta da iki gün İngilizce ve Almanca yabanci dil desteği için çaba göstermektedir” şeklinde konuştu. Eğitimin içinden gelen bir kişi olarak Kadirli ekonomik şartlarını çok iyi bildiğini belirten Nalan Tunç Aslansofuoğlu ”
LOTUS KURUMLARI olarak Ücretlendirme sistemimizi mevcut ekonomik koşullara en uygun biçimde şekillendirdik. Deneme merkezimizi yıllık, ödev takip merkezimizi ise aylık ücretlendirdik. Fiyatlarımız 500 TL den başlıyor. Ayrıca farklı grup ve seçenekler de sunuluyor” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz