SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KAYMAKAM ARIK’IN 19 MAYIS MESAJI
    • 19 Mayıs 2020 - 08:50:52



Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık yayınladığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Kaymakam Arık mesajında, 101 yıl önce, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün zamanlama itibariyle muhteşem bir hamlesi olan Samsun’a çıkışı, bağımsızlığımıza musallat olmuş dış mihraklara, Türk Milletinin asla teslim olmayacağının tüm dünyaya tam bir irade beyanı olmuştur dedi.
Kaymakam Arık mesajında
“Aziz milletimiz inancından ve istiklaline duyduğu katıksız bağlılıktan güç alarak yedi düvele Samsun’da atılan ilk adımla meydan okumuştur. Milli mücadele ruhu, Türk tarihinden aldığı ilhamla işgale, esarete, eziyete, zulüme haddini bildirmek için Anadolu’nun mukaddes bağrında boy vermiş ve kök salmıştır.
Asırlarca Türk milletini Anadolu’dan kovmanın planını yapanlar içinde bulunulan durumu fırsata çevirmenin telaşıyla ilerledikçe, Yüce Milletimiz milli heyecan ve azimle aşılmaz sur, yıkılmaz kale ve bükülmez bilek olmuştur. Teslimiyet bayraklarını yırtıp atan cesaretin timsali, manda ve himaye çığırtkanlığı yapanları bastıran bir ses, yabancı emellerin asla amacına ulaşamayacağını haykıran milli seslenişin otağıdır 19 Mayıs.
Bilinmelidir ki, hiçbir hain plan ,sinsi oyun başarıya ulaşamayacak, tehditlerle mesafe alamayacak,pervasızca yapılan tertipler belini doğrultamayacak ve Samsun’a çıkışın intikamı asla alınamayacaktır.
Şüphesiz, milletleri ve toplumları ayakta tutan en önemli unsurlardan birisi gelişmenin gücü ve geleceğin mimarları kabul edilen genç nesiller olmuştur. Genç kuşakların yetişmesine büyük önem veren milletler daima ileriye gitmiş ve geleceğe umutla bakmışlardır.
Sevgili gençler; vatanını canından üstün tutan ecdadın torunlarıyız. Ecdadın verdiği mücadeleler ve büyük fedakârlıklar sonucu kurulan Cumhuriyetimiz, sizlere emanettir. Bu emaneti korumak, daha ileri noktalara taşımak, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak için çok çalışmalıyız çalışmalısınız. İdeallerinin peşinden kararlılıkla giden, güçlü, dinamik, özgüvenli, milli ve manevi değerlere sahip gençler olarak yetişmeniz en büyük arzumuzdur. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olduğunuzda büyük bir özveriyle çalışmaya ve ülkemizi daha parlak yarınlara taşımaya hazır olmalısınız.
Sizleri seviyor, sizlere güveniyor, sizlerle gurur duyuyoruz.
Tüm dünyanın ve ülkemizin de etkilendiği Koronavirüs Covid-19 salgını nedeni ile Bu 19 Mayıs kutlamalarımız öncekiler gibi meydanlarda olmasa da inanıyorum ki yine her vatandaşlarımızca yürekten kutlanacaktır.
Bu vesileyle büyük Türk milletinin ve değerli gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.
101 yıl önce başlattıkları bağımsızlık mücadelesi sonucunda, bizlere vatan kazandıran başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; milli mücadele kahramanlarımıza, aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, muhterem anılarını hürmet ve hayranlıkla yâd ediyor sevgi ve saygılar sunuyorum”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz