Gazeteciler olarak ayırım yapmadan tüm siyasi parti milletvekili aday adaylarının tanıtımını kişinin kendi bilgilendirme yazılarıyla sizlere aktarıyoruz.
Yayınladığımız milletvekili aday adaylarının tanıtımı ile ilgili bilgiler ya tamamen kendilerine, yada ilgili siyasi partinin basın temsilcilerine aittir.
Yaptığınız hakaret içermeyen tüm yorumlar elbette tanıtımını yapan aday adayını yada ilgili siyasi partileri ilgilendirmektedir.
Ayırt etmeksizin tüm siyasi partilerin milletvekil aday adaylarının tanıtımı ile ilgili bilgileri sizlere aktarmaya çalışırken, bunu gazetecilerin bir propoğandasıymış gibi kabul etmek büyük haksızlıktır.
Bizleri takip eden tüm izleyicilerimize; çoğulcu demokrasiye inanan gazeteciler olarak elimizden geldiğince kişisel özgürlükler çerçevesinde haber yaptığımızı bildirir, bizleri izleyip takip ettikleri için teşekkür ederiz.
Gazeteciler olarak sizler için haber yapmaya çalışıyoruz.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- Ömer Çelik, Andırınlılar ve Kadirliler Derneğinin etkinliğine katıldı
- Vali basın mensuplarıyla bir araya geldi
- KÖYDES YATIRIM PROGRAMI KİLİT PARKE TAŞI YOL YAPIM İHALESİ YAPILDI
- OKÜ’de 4 Yeni Program Açıldı ve 10 Bölüm İlk Defa Öğrenci Alacak
- BAKAN YANIK “150 YATAKLI MUHTEŞEM BİR ESERİ KADİRLİ’MİZE KAZANDIRIYORUZ”
- Müzeler Haftası “Kent Müzesinde” kutlandı..
- Hakkoymaz’dan teşekkür ziyareti
- Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli’de Esnafları Ziyaret Etti
- BAKAN KİRİŞÇİ VE AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLLERİNDEN ANDIRIN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
- KAZADA ÖLEN OKUR, GÖZ YAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
