SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

EVDE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİNİN KARNE SEVİNCİ
    • 15 Haziran 2019 - 06:55:31

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde evde eğitim gören diyaliz hastası 9’ncı sınıf öğrencisi Alara Yasdıman karnesini aldı.Kadirli ilçe Kaymakamı Tamer Orhan,diyaliz hastası olduğu için evde eğitim alan Şehit İsmail Akduman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9’ıncı sınıf öğrencisi  Alara Yasdıman’a sürpriz yaparak Bağ Mahallesindeki evinde ziyaret edip karnesini teslim etti.
Yaz tatiline evde karne alarak giren Alara, yapılan sürpriz karşısında çok duygulandı. Kaymakam Orhan,karnesinin yanında başarılı öğrenciyi çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Karnesiyle mutluluk yaşayan Alara, hedefinin ise Avukat olmak istediğini söyledi.Kaymakam,Orhan,
İmam hatip lisesi 9. Sınıf öğrencisi Alara kızımızın karnesini vermeye geldik.Okulumuzun onur öğrencisi takdir belgeli öğrencimizin mutluluğuna ortak olmak istedik.Başarılarından dolayı tebrik ediyor sağlık ve mutluluklar diliyorum dedi.Öğrenci Alara Yasdıman’ da,Kaymakamımızın,Milli Eğitim Müdürümüzün ve okul idaresinin evimize gelerek Karne vermesi beni çok mutlu etti.Bu başarıda öğretmenlerimin de çok büyük payı var diyerek mutluluğunu dile getirdi.Milli Eğitim Müdürü Tapsız, Alara kızımıza geldik kendilerine karnelerini takdim ettik ve gayet başarılı bir öğrenci olduğunu gördük. Kendilerini tebrik ediyorum dedi.Alara Yasdıman’ın  karne heyecanına, şube müdürleri Fehmi Haytaoğlu,Kasım Kocabaş, Şehit İsmail Akduman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hacer Çağlaroğlu,Müdür yardımcısı,Nur cihan Tamer ve Öğretmenevi Müdürü Münevver Çıracı Bolat’da ortak oldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz