SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Erdoğan imzaladı, Karatepe doğal sit alanı ilan edildi
    • 12 Eylül 2019 - 07:10:13

Erdoğan imzaladı, 7 ilde 9 bölge kesin korunacak hassas alan ilan edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Antalya, Denizli, Muğla, Osmaniye, Van, Rize ve Adana’da bulunan 9 bölge kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Antalya, Denizli, Muğla, Osmaniye, Van, Rize ve Adana’da 9 bölgenin kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete’de yer aldı.

ANTALYA’DA İKİ BÖLGE KORUMA ALTINA ALINDI
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde bulunan Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanı ile Serik ilçesindeki Zeytintaşı Mağarası Doğal Sit Alanı, koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucu kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

DENİZLİ’DE İKİ ALAN KORUMA ALTINA ALINDI
Denizli’nin Honaz ilçesi Yukarıdağdere mahallesindeki Saklıgöl Potansiyel Doğal Sit Alanı ile Buldan ilçesi sınırları içerisinde yer alan Kamara Traverten Sırtı Doğal Sit Alanı’nın da kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesi kararlaştırıldı.

AYDER DOĞAL SİT ALANI DA KORUMA ALTINDA
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Ayder Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Doğal Sit Alanı, Muğla’nın Menteşe ilçesi bulunan Özlüce Doğal Sit Alanı, Van’ın Gevaş ilçesindeki Kuzu Adası Potansiyel Doğal Sit Alanı, Adana’nın Karataş ilçesindeki Tuzla Gölü Doğal Sit Alanı ile Osmaniye’nin Kadirli ve Düziçi ilçeleri sınırları içerisinde bulunan Karatepe Aslantaş Doğal Sit Alanı’nın da kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz