SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

EMNİYET 3 NOKTADA REFLEKTÖR UYGULAMASI YAPTI
    • 28 Ağustos 2020 - 05:29:01

Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 noktada reflektör uygulaması yaptı.
Kadirli’nin giriş çıkışlarında bulunan uygulama noktalarında Traktörler üzerine yapılan kontrollerde reflektörsüz römorklara görünürlüğün artırılması açısından reflektörler polisler tarafından takıldı.
Kadirli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Samaraz uygulama noktalarında denetlemelerde bulunarak reflektörü olmayan Traktör sürücülerine uyarılarda bulundu.
Osmaniye Yolundaki uygulama noktasında çok sayıda polis memurunun da görev aldığı uygulamada tarımsal faaliyetlerin yoğun olduğu bugünlerde traktörler üzerinde uygulama yaptıklarını söyleyen Emniyet Müdürü Erkan Samaraz, özellikle traktör arkasındaki römorkların görünürlüğünün artırılması çalışma başlattıklarını söyleyerek şunları kaydetti;
“ Tarım faaliyetlerimiz bugünlerde ilçemizde artmış durumda. Ancak gece reflektörü ve aydınlatması olmayan Traktör ve römorklar trafikte tehlike arz ediyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak ilçemiz giriş noktalarında denetimler yaptık. Denetimlerde traktör tepe lambası ve römorklarda reflektörü olmayan sürücülerimize uyarılarda bulunup, ekiplerimiz tarafından reflektör monteleme işlemini bizzat gerçekleştirdik. Ayrıca sürücülerimize reflektörü ve tepe lambası olmayan traktörler ile trafiğe çıkmamaları konusunda uyarılarımızı yaptık. Yapılan uygulamalarda sürücülerimizi uyardık ancak bir daha ki uygulamalarda cezai işlemlerle karşı karşıya kalabilirler. Bu nedenle kurallara riayet edelim” dedi.
Emniyet Müdürü Samaraz, reflektörü olan sürücülere kurallara uydukları için teşekkür etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz