SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Durmuşoğlu Osmaniye’nin İl oluşunun 26’ıncı yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
    • 23 Ekim 2022 - 18:57:26

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Osmaniye’nin İl oluşunun 26’ıncı yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:

 

 

“Kaleler ve ozanlar şehri, yiğitler diyarı Osmaniye’mizin il oluşunun 26’ıncı yıl dönümü kutlu olsun.

 

MÖ 3000 yılından itibaren Hitit, Asur, Pers, Grek, Roma, Bizans, Emevi, Abbasiler, Selçuklular, Memlûkler ve Osmanlı İmparatorluğu gibi çeşitli uygarlıklarla devletler ve bazı kavimlere ev sahipliği yapmış olan Osmaniye ilimiz, tarihi mekânları, antik kentleri, kaleleri, yaylaları, mesire alanları, termal su kaynakları, müzeleri, milli parkı ve kuş cenneti ile ülkemizin önemli turistik alanlarından biridir.

 

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, 2002 yılından bu yana tüm Türkiye’de gerçekleştirilen hizmet seferberliğinden ilimizin gerekli payı alması için gece gündüz nasıl çalıştıysak, inşallah 2023 Türkiye Yüzyılında şehrimiz için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.

 

Eğitimden sağlığa, altyapıdan ulaşıma, tarım ve hayvancılıktan çevre, orman ve KÖYDES projelerine, enerjiden sanayiye, üç organize sanayi bölgemiz ve üniversitemizle, Kadirli, Düziçi, Bahçe, Sumbas, Hasanbeyli ve Toprakkale ilçelerimiz ülkemizin en güzel ilçeleri haline getireceğiz.

 

Binlerce yıllık tarihi, geleneksel halk kültürü, muhteşem doğal güzellikleriyle, her türlü turizm çeşitliliğine sahip, ülkemizin nadir illeri arasında yer alan Osmaniyemizin il oluşunun 26’ıncı yılını milletvekili olarak kutlama şerefini bizlere veren tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyor, tüm herkesi ülkemizin cennet köşelerinden biri olan Osmaniye’ye davet ediyorum.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz