SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

DURMUŞOĞLU “İSTANBULLULAR İSTANBUL’U EMİN ELLERE TESLİM EDECEK”
    • 22 Haziran 2019 - 21:57:56

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu,İstanbullular İstanbul’u emin ellere teslim edecek İnşallah dedi.

Durmuşoğlu,  Cumhur ittifakı adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’da seçim çalışmalarına katılarak seçime saatler kala önemli açıklamalarda bulundu.İl başkanımız Hamza Tor, teşkilatlarımız ve Belediye başkanlarımız ile birlikte  İstanbul’da yaşayan  Osmaniyeli hemşehrilerimizle buluştuk diyen Durmuşoğlu, bir araya geldiğimiz başta hemşehrilerimiz olmak üzere her vatandaşımızdan,esnafımızdan,Sivil Topluk Kuruluşlarımızdan,Derneklerden, yüreği Osmaniye  sevdası,Ülke sevdalısı olan herkesten  Sayın Binali Yıldırım için destek istedik dedi.

Yıldırımın İstanbul için Büyük bir şans olduğunu dile getiren Durmuşoğlu,Daha kaliteli  ve yüksek standartlarda bir yaşam için  Sayın  Binali Yıldırım beye destek istedik.  Oy vermek hepimizin milli bir görevimizdir ve oy kutsaldır.Halkımızın  bu konuda önemli hassasiyet gösterip vicdanlarına  sığınarak samimiyetini  sandığa yansıtarak  yarınki seçimde  Binali Yıldırım diyeceklerine gönülden inanıyoruz.Burada yaptığımız seçim çalışmalarından da bu izlenimlerimizi aldık.

Günlerce kaldığımız İstanbul’da teşkilatlarımızla birlikte gece güzdüz çalıştık.   Ülke olarak İçinden geçtiğimiz kritik dönemde, birlik ve kardeşliğimizi sağlam tutmanın önemi daha da artmıştır.

İnançla geldiğimiz İstanbul’da, Büyükşehir seçimlerinin, Milletimizin birliğine ve beraberliğine yönelik bir sabotaj aracı hâline dönüştürülmesine asla izin vermeyeceğiz.

Biz AK Parti olarak daima Millî iradenin üstünlüğünü savunduk. Girdiğimiz her seçimde “sandık namustur” diyerek Milletimizin tercihlerinin en doğru şekilde tezahür etmesi için gayret ettik.

Bugün de üzerimize düşeni yapıyor ve yarın için Osmaniyeli hemşehrilerimizden özel destek istiyoruz.

İstanbul’a son 25 yılda yapılan yatırımların ve getirilen hizmetlerin pek çoğunda imzası bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım’ın, her alanda çok daha başarılı çalışmalar yapacağından kuşkumuz yoktur.

Allah’ın izniyle “İstanbullular İstanbul’u emin ellere teslim edecektir” ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz