SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

ÇAVUŞ, OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ REKTÖR ADAYLIĞI İÇİN MÜRACAAT ETTİ
    • 22 Aralık 2020 - 07:14:12

Prof.Dr. Mustafa Fedai Çavuş, Osmaniye Korkutata Üniversite Rektörlüğü için müracaat etti.

Mustafa Fedai Çavuş, yaptığı yazılı açıklamada adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Üniversiteler şehrin gelişimi ve dönüşümünde önemli bir faktördür. Üniversite sahip olduğu donanımlı insan kaynağı ile bulunduğu şehrin ve insanlarının hızla gelişen ve değişen dünyaya uyum sağlaması yolunda rehberdir. Bu bilinçle, her insanın bir cevher olduğunun farkında olarak, insanları işleyerek bir mücevhere dönüştürmek hedefiyle üniversitemiz rektörlüğüne adayım.

Sloganı, “Geleceğinize açılan kapı” olan üniversitemizin kapısının kilitlerini açmak için OKÜ rektörlüğüne adayım.

Yeni YÖK’ün misyon ve vizyon odaklı üniversite yapılanmasında, Türkiye’nin önde gelen, dünya ile rekabet edebilir bir üniversite yaratmak için OKÜ rektörlüğüne adayım.

Adaylığım çerçevesinde üniversitemize yönelik olarak YÖK’ün istediği üç projemiz hedeflerimizi gerçekleştirmek üzere hazırlandı. Elbirliği ve gönül birlikteliği ile bu hedeflere yürüyeceğiz. Ayrıştıran, ötekileştiren değil birleştiren ve sinerji yaratmaya dönük bir anlayışla yönetmeye talibiz. Bunun için gerekli liyakat ve ehliyete sahip olduğumuza inanıyoruz ve bir bayrağın beklediği rüzgar gibi OKÜ’nün ve Osmaniye’nin bizi beklediğini biliyoruz.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesini geleceğe taşımak için hazırladığımız üç projemiz aşağıdaki başlıklarda detaylı bir şekilde hazırlanmıştır.

1- Sosyal Bilimler Vizyonu (Uzgörü) Ve Misyonu (Ülkü) Çerçevesinde Yeniden Yapılanma

2. Korkut Ata Medeniyet Araştırmaları Merkezi

3. Girişimcilik Ve Sosyal İnovasyon Araştırma-Uygulama Merkezi

Prof. Dr. Mustafa Fedai ÇAVUŞ kimdir?

1975 yılında doğan Prof. Dr. Çavuş, memleketi Kadirli’nin Göztaşı (Nürpet) köyünde başladığı eğitimine Adana’da devam etti. 1998 yılında Çukurova Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu. Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında Yüksek Lisans (2003) ve Doktora (2006) eğitimini tamamladı. 2012 yılında Yönetim ve Strateji alanında Doçent, 2018 yılında Profesör unvanını aldı.

1999 yılında Osmaniye MYO’da mesleki kariyerine başlayan Prof. Dr. Çavuş halen Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İİBF, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünde görev yapmakta olup, 2013 yılında 3 aylığına YÖK bursu ile Kanada’da Prince Edward Island Üniversitesinde görev yapmıştır. 2020 Eylül ayı itibariyle YÖK ve MEB onayı ile Kırgız-Türk Manas Üniversitesi, İİBF İşletme bölümünde bir yıl süresince görevlendirilmiştir.

Alanında ve akademik camiada saygın bir yere sahip olan Prof. Dr. Çavuş’un tek başına ve ortak yazarlı 100’den fazla ulusal ve uluslararası çalışması (Kitap, makale, bildiri) mevcuttur.

Akademik faaliyetleri yanısıra seminer ve konferanslar ile toplumsal fayda üreten Prof. Dr. Çavuş; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Osmaniye danışmanlığı (2015-2016), Türk-Eğitim Sen Üniversite Temsilciliği ve yönetim kurulu üyeliği (1999-2018), Türk Ocakları Osmaniye Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği (2009-devam), Küresel Stratejik Araştırmalar Derneği (KÜRSAD) yönetim kurulu üyeliği (2020-devam) ifa etmektedir.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz