KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

BAŞSAVCI KASIM KILIÇ’TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
    • 3 Nisan 2020 - 07:39:32

 

Kadirli Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Kılıç, Koronavirüs tedbirleri kapsamında duruşmaların 30 Nisan’a kadar ertelendiğini söyleyerek ” Adliyemizde Koronavirüs salgınına karşı tüm tedbirler alınmıştır.Adliyemiz Belediye tarafından dezenfekteleri yapılmaktadır. Adliye girişinde görevli arkadaşlarımız ateş ölçerle kontrolleri yapılıyor. Bunun yanında içeride gerek personelimizin gerekse vatandaşların temas ettiği noktalar özellikle dezenfekte edilmektedir. Almamız gereken Tüm tedbirleri aldık ve almaya da devam ediyoruz. Adliyemizde Nöbetçi Savcı ve hakimlerimiz bulunmaktadır. Vatandaşlarımız bu konuda müsterih olsunlar.
İNFAZ DÜZENLEMESİ
İnfaz Kanunumuzda ve bir çok kanunda değişiklik ön gören 70 maddelik infaz yasası meclise sunuldu. Meclisimizde infaz kanunu yasalaşırsa 90 bin kişi bundan faydalanacaklar. Cezaevinde bulunan vatandaşlarımızın adliyeye müracaat etmeleri gerekmez. Cezaevi savcılarımız başsavcılarımız gereken kararları alıp yasadan faydalanan şahısları herhangi bir yere müracaat etmeden yasadan faydalandırıp tahliye edeceklerdir.
ADLİYEMİZ FAAL ÇALIŞMAKTADIR
Adliyemiz faal çalışıyor. Nöbetçi savcılarımız var. Evden çalışan savcılarımız var. Müracaatı olan vatandaşlarımız adliyemize gelerek şikayetlerini nöbetçi savcılarımıza aktarabilirler. Adliyemizde işin birikmesi söz konusu değildir.
Savcılarımız hakimlerimiz UYAP sistemi üzerinden evden de çalışıyorlar.
EVDE KALIN ÇAĞRISI
Gerek Ülkemiz, gerek ailemiz gerek toplumumuzun geleceği için Ülkemizin ferahı açısından belirtilen tedbirlere uymakta fayda var. Lütfen evde kalın” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz