SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Başkanlardan OGC’ye hayırlı olsun ziyareti
    • 6 Ocak 2022 - 08:02:40

Başkanlardan OGC’ye hayırlı olsun ziyareti
Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu ve Mehmetli Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanlığına tekrar seçilen İsrafil Avcı ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Demiroğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, “İsrafil Avcı beyi tekrar başkanlığa seçildiği için tebrik ediyorum. Ayrıca yeni yönetiminize de bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum. Diğer yandan siz değerli basın mensuplarına da Sumbas halkı adına teşekkür ediyorum. Çünkü sizler Osmaniye’deki haberlerini bölgemize en doğru olarak duyurmada ve ülke genelinde de duyurulmasında büyük bir özveri gösteriyorsunuz. Sumbas Belediyesi olarak bugüne kadar Osmaniye’deki basın mensupları ile iyi bir uyum içerisinde, karşılıklı saygı ve sevgi ile çalıştığımızı düşünüyorum. Sizler de bizim gibi Osmaniye ve İlçelerime güzel hizmetler vermeye gayret ediyorsunuz” dedi.
Yeni seçilen Cemiyet yönetim kurulu üyeleri ve üyelerin de hazır bulunduğu ziyaretlerde, yaklaşan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günlerini kutlayan Mehmetli Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu ise “Yeni yönetime yeni dönemde başarılar diliyorum. Osmaniye basınının yapıcı rolünden ötürü teşekkür ediyorum. Osmaniye basını yapılan hizmetleri gören, halka duyuran ve memleketin faydasına olan her türlü hizmetin yanında olduğunu görüyoruz. Basın bizim için çok değerli. Bu vesileyle bütün gazeteci arkadaşlarımızın yaklaşmakta olan ‘ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar başarılar dilerim. Yeni Yönetime de çalışmalarında başarılardilerim” diye konuştu.
Ziyaretinden dolayı Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu’na ve Mehmetli Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu’ba teşekkür eden Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı da yeni yönetim ile ilgili bilgi verdikten sonra, “Biz basın mensupları olarak Sumbas ve Mehmetli’de yapılan hizmetlerin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Amacımız yaşadığımız bu güzel memleketin daha da güzel hale getirmektir. Buna vesile olanlara da her zaman destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz