SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

BAŞKAN TOR ‘SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ’ KAMPANYASINA DAVET ETTİ
    • 17 Ekim 2020 - 21:52:02



Ak Parti Osmaniye il Başkanı Avukat Hamza Tor ‘SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ’ Gönül seferberliği kapsamında 1 milyon üye kampanyasına tüm Osmaniyelileri davet etti.
Tor,Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı,’Hedef 1 milyon üye seferberliği kapsamında partimize yeni üyeler kazandırmak için bölgemizde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık dedi.AK Parti’nin her geçen gün daha da büyüyerek, bu aziz milletin desteğiyle Osmaniye’ye ve Ülkeye hizmet etmeye devam ettiğini belirten Tor,il genelinde partilerine gösterilen teveccühten dolayı Osmaniye halkına teşekkürlerini iletti.Tor,Bölgemizde yeni üyeleri teşkilatlarımızla buluşturmak için çok kıymetli arkadaşlarımız hijyen kurallarına dikkat ederek ve kuralları hatırlatarak bir yandan da Ak partinin ülke genelinde yapılan hizmetleri anlatarak adeta birbiriyle yarış içindeler.
Osmaniye’mizde bu hedef doğrultusunda yeni üyeler Ak parti ailesine katılmaya devam ediyor diyen Başkan Tor,hedef doğrultusunda üye kayıtları yapan il ve ilçe teşkilatlarımıza,kadın kollarımıza,gençlik kollarımıza,il genel ve belediye meclis üyelerimize,mahalle ve köy başkanlarımıza ve gönül seferberliğine gönüllü katılan kardeşlerimize teşekkür ediyorum.
Bayrağı devreden bir önceki ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, teşkilatımıza buğüne kadar katkıları için gönülden teşekkürlerimi sunuyor, görevi devralan ve devam eden ilçe başkanlarımıza ve tüm yol arkadaşlarımıza çalışmalarında üstün başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz