SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Başkan Tarhan’dan işçiler bayramı kutlaması
    • 1 Mayıs 2020 - 09:58:45

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Başkan Tarhan, mesajında işçi ve emekçilerin ortaya koydukları alın teri ve emek ile ülkenin büyümesi ve kalkınmasında önemli rol oynadığını söyledi.
Göreve geldikleri günden bu yana işçi ve emekçinin temel haklarını gözettiklerini dile getiren Başkan Tarhan, bundan sonra da aynı anlayışla devam ederek emekçilerle kente hizmet etmeye devam edeceklerini aktardı.
Yeni tip Covid-19 nedeniyle ülkemizin zor günlerden geçtiğini, Kadirli Belediyesi olarak büyük özveride bulunan tüm işçilerin günün kutladığını belirten Başkan Tarhan, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:
“Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de etkili olan korovirüs nedeniyle belediye işçilerimiz, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Evine ekmek götürme çabasındalar. Bizlere düşen sadece bu günde değil her zaman İşçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaktır. Bu dayanışma gününü bu günle sınırlı tutmayıp onların dertlerine ortak olmak, sorunlarına çözüm bulmak öncelikli işimizdir. İşçi kardeşlerimizin yaşadığı sorunların çözülmesi için çaba sarf etmek, onların alın teri kurumadan haklarını teslim etmek için gayret göstermeliyiz.
Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Hayatını emekleriyle kazananlar, geçimini alın teriyle elde ettikleri helal kazançlarla sağlayanların her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Ben bu günün birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma inancımızı daha da güçlendirmeye vesile olması dileğiyle, hayatını alın teri ve emeğiyle çalışarak kazanan kardeşlerimin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum. İnşallah bu salgını en kısa zamanda atlatacağız. Evde kal Kadirli, Sağlıklı kal Kadirli.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz