SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Başkan Tarhan “işçilerin bayramını” kutladı
    • 2 Mayıs 2019 - 07:20:09

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, çalışan belediye işçilerini ziyaret ederek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Fen işleri ve İtfaiye müdürlüğünde çalışan işçilerle sohbet eden Tarhan, tatlı ikram ederek çiçek verdi.

Tarhan, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, belediyede çalışan tüm işçilerin her birinin birer isimsiz kahraman olduğunu ve Kadirli Belediyesi olarak herkese kanunlar çerçevesinde haklarının tam olarak verdiklerini söyledi.

1 Mayıs’ın işçiler ve iş verenler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırması dileğinde bulunan Tarhan, “Şehrimizin gelişmesi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden hep birlikte çalışıyoruz. Sorumlulukları ve hizmet yükünü birlikte paylaşıyoruz. Bütün belediye personellerimizle, başkanından temizlik işlerindeki kardeşime kadar biz büyük bir aileyiz. O yüzden bu güzel günü, bu bayramı hep birlikte geçirmenin mutluluğu içindeyim. İnşallah bu birlikteliğimiz, daha büyük hizmetlerin ve yatırımların hayata geçirilmesinde bizim en büyük gücümüz olacaktır. Fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da yine böyle güzel etkinliklerde ve etkinliklerin dışında bir arada olmaya devam edeceğiz. Ben sizlerin vasıtasıyla emeği ve alın teriyle vatanımızın kalkınmasında ve refah seviyesinin artmasında en büyük paya sahip olan tüm işçi ve çalışan kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.” diye konuştu.

İşçiler ise Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’a ziyaretinden ve kendilerine destek olmasından dolayı teşekkür ettiler. Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz