Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın Millet Konağı’nın yapımına başlandığını duyurdu.
Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yatırımlarına aralıksız olarak devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca projesi, yer tahsisi ve ihale süreci tamamlanan Andırın Millet Konağı’nın yapımına başlandı. Eski Belediye Konutlarının olduğu bölgede (imam hatip ortaokulu civarı ) inşaa edilecek olan Millet Konağı, birçok hizmete ev sahipliği yapacak.
İÇERİSİNDE HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Planı ilçe halkının ihtiyaçları göz önünde bulundurularak çizilen, 2 katlı ve toplamda 1785 m² alana sahip Andırın Millet Konağı’nda konferans salonu, bay ve bayan taziye salonları, 3 adet yemekhane, 3 adet mutfak, çok amaçlı salon, yaşlılar kıraathanesi, kütüphane, etüt salonu, özel çalışma salonu, meslek edindirme merkezi, bilgisayar salonu ve ofis bulunacak.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- MERT YILMAZ HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU DULARLA HİZMETE GİRDİ
- Serinlemek için çaya giren çocuk boğuldu
- AVUKAT KAAN TÜYLÜ’NÜN MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ
- GENÇ GİRİŞİMCİ FISTIK EZMESİ ÜRETMEYE BAŞLADI
- Mehmetli Beldesinde Kanalizasyon Hattına İlk Kazma Vuruld
- SUMBAS’TA KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ
- “Akümüzü takıyoruz, engelleri aşıyoruz”
- AŞAĞIÇİYANLI KÖYÜ’NDE MISIR HASTALIK VE ZARARLILARI KONULU ÇİFTÇİ EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI
- Kadirli’de yarı Olimpik yüzme havuzu yoğun ilgi görüyor
