KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

    • 5 Nisan 2021 - 19:37:09


Ev hanımları! En çok başarılı olduğumuz konuların başında temizlik yapmak geliyor. Ama lütfen temiz olmaya çalışırken abartmayalım. Çünkü bazı kadınlarda bu durum hastalık halinde. Çok iyi biliyorum ki evde misafir varken bile dokunulan her yeri silenler var aramızda.Kendimize zarar vermeyelim.
Bu örnekler çoğaltılabilir,hayatın her alanında takıntı yapmak zarar verir . Çoğu zaman da “Obsesyon” adı altında tedavisi zor bir hastalık olduğunu da biliyoruz.
Kendine ve çevresine zarar verdiğini anlamadan hayatına devam eder insan.
Bırakın etrafta ne var ne yoksa hepsini. Öylece bırakıp hayatınıza devam edin. Her şey yolunu bulur.Zamanla olmaz dediğiniz şeylere bile alışıyorsunuz.Dağınıklığa bile. Mecbur kalmak önemli.
Sosyal ve ekonomik alanda kendini geliştiren Kadınlara ise saygım sonsuz. Elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.Her birine selam ve sevgiler gönderiyorum.
Bu anlamda bana ve kıymetli Kadınlar Meclisi üyelerime çok ricada bulunuluyor. Önümüzdeki günlerde çalışan üreten kadına destekler vermek için düşüncelerimiz var. Pandemi şartları elverdiği ölçüde KADİRLİ Belediyesi ve KADİRLİ Kaymakamlığı bilgisi dahilinde ne yapılabilirse görüşeceğiz inşallah.
Önceliğimiz bulunduğumuz zor durumdan kurtulmak olmalı. Covid vakaları tavan yaptığı bu günlerde tedbirleri sıkılaştırmalıyız. Lütfen daha dikkatli davranalım,salgın seyrini değiştirecek olan bizleriz.
İstemekle başlıyor her şey. İnanmakla devam ediyor. Ve istediğini almak sonunda. Bu da yine doğruluğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum.
Hayatta mükemmel olan ne var sanki? Kimse dört dörtlük değildir. Bana göre yanlış olan her neyse ,başkasına doğru olabilir. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Fazla eşyalardan da kurtulmak lazım. Böylece toplamak ta kolay olur.Ayrıca fazla eşya bulunduğunuz alanı daraltıyorsa insan ruhunu da daraltıyor.
O zaman , sıkıntılardan kurtulmak için, Hayatımızı güzelleştirmek için, ne gerekiyorsa onu yapalım.
Daha önce öğrenmekten vazgeçmeyelim demiştim.
Şimdiye kadar üç üniversite bitirdiğimi ve hayallerimin bitmediğini hep söylüyorum. Ve artık babama ölmeden önce verdiğim sözü yerine getirmek istiyorum. Kuran okumak için ders alıyorum.
Bu konuda bana yardımcı olan Sumbas tan emekçi kadın “Saniye Aki “hanıma da teşekkür ediyorum. Sayesinde kıymetli Kuran öğretmenim “Hanife Bozdoğan”hanımla tanıştım. Dersimiz yeni başladı. Kendine güveni sonsuz ve severek işini yapan öğretmenime buradan selamlar gönderiyorum. Her zaman her koşulda öğrenmeye gayret edeceğiz. Öğrenmenin yaşı yoktur.
Biliyorsunuz artık Adana’da yerel bir gazetede yazmaya başladım. Bu ilçenin güzelliklerini tanıtmak ve emekçi kadınların başarılarını anlatmaktan mutluluk duyuyorum.Aynı zamanda canım memleketim Adana’yı da buradan kıymetli KADİRLİ lere biraz olsun anlatmak istiyorum.
Twitter üzerinden tanıştığımız ve Kadirli Kadınlar Meclisi olarak desteklerini hep yanımızda hissettiğimiz @E_L_E_E sivil toplum kuruluşuna çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum ve KADİRLİ Eğitim ve Kültür Vakfımızda misafir etmek istiyorum.
2 Nisan tüm Dünyada Otizm farkındalık günü olarak kutlanıyor . Ben de otizmin bir eksiklik değil, farklılık olduğunu otizmin farkında olduğumuzu ve onların yanında olduğumuzu belirterek ‘Dünya Otizm Gününü kutluyorum.
Yeri gelmişken ,ilçemizde bulunan İhtiyaç sahipleri için ,bakıcı bulunması konusunda başlattığımız projede destekler veren tüm kadınlara kucak dolusu sevgiler selamlar gönderiyorum.Biz yeter ki elele verelim tüm zorluklar kolaylaşır ve hayat güzelleşir.
Bu vatan bizim ve her bir karesi çok çok değerli. Sevmek bakış açısıyla alakalı. Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. Sevgiyi kalbinizde hissederek bakabileceğiniz güzel günler diliyorum.Haftaya tekrar görüşebilmek dileğiyle sevgiyle kalın .

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz