SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

ÇEVRE YOLUNU KAPATTILAR “YOLU AÇAN, OYUMUZU ALIR”
    • 11 Mart 2019 - 06:52:58

İlçemiz Şehit Halis Şişman mahallesi sakinleri ile Narlıkışla, Çınar, Hacıhaliloğlu, Akova, Erdoğdu, Tozlu, Yeniköy köylülerinden oluşan bir grup Cuma günü saat 10.oo’da Narlıkışla caddesinin kesişim noktasında çevre yolunu kapatarak buraya geçit yapılması için eylem yaptılar.

BAŞKAN TARHAN YOL SORUNUNA EL ATTI

Bu yolun ilçemizin 10 köyüne ulaşım sağlayan bir yol olduğunu belirten vatandaşlar, çevre yolunun plansız yapılmasıyla bu yola geçit bırakılmadı. Devletimize kaç kere müracaatta bulunduk buraya geçit yapılsın diye ama kulak asan olmadı, söz veren siyasiler sözlerinde durmadılar yolumuzun kapanması yaklaşık on köyümüzü mağdur etti ve etmeye devam ediyor. Yol açılmazsa kimseye oy yok yolumuzu açın oyumuzu alın dediler.

“Yolumuzu açan oyumuzu alır” Sayın Erdoğan, sayın bahçeli mağduriyetimizi giderin” gibi pankartlarla yolu kapatan vatandaşlarla birlikte eyleme katılan Şehit Kansu küçükateş mahallesi muhtarı Döndü hançer yaptığı açıklamada “Bu yolun çok eski tarihlerden bu yana yaklaşık 10 köyün ulaşım yolu olduğunu, Narlıkışla caddesi üzerinde ikamet eden bir çok vatandaşımızın bu köylerden olduğunu, Çevre yolunun yapılmasıyla bu yolun kapatıldığını, yaklaşık 10 köyümüzde ikamet eden vatandaşlarımızın mağdur edildiğini ve bu köylerden olup mahallemizde ikamet eden bir çok vatandaşın mağdur edildiğini belirterek mahalleli olarak bir çok dilekçe verdik, siyasilerden sözler aldık ama hiçbir söz yerine getirilmedi.

Mahalleli olarak bu yola alt veya üst geçit olmazsa trafik ışıkları konularak Narlıkışla caddesinin açılmasını istiyoruz. Devletimizden mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini istiyoruz” dedi.

Bir süre yolu kapatan vatandaşları ziyaret eden ve vatandaşlarla konuşan Kadirli belediye başkanı Dr. Ömer Tarhan, önümüzdeki hafta içerisinde karayolları bölge Müdürlüğünü ziyaret edeceği, bu ziyarette konuyu gündeme getireceği, mahalleliden bu ziyarete eşlik etmek isteyen olursa onları da götürerek sorunu çözmeye çalışacağı sözünü verdi.

Toplanan vatandaşlarda kendileri adına mahalle muhtarı Döndü hançerin Belediye başkanına eşlik etmesini istediler.

Belediye Başkanının sorunun çözümü için söz vermesi üzerine yolu kapatan vatandaşlar eyleme son vererek dağıldılar.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz