18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Alkan’a yoğun ilgi

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Alkan’a yoğun ilgi

KADİRLİ MESLEK YÜKSEK OKULU MÜDÜRÜ  DOÇ DR. BURAK KOCAOĞLU ÜÇÜNCÜ  KİTABINI ÇIKARDI.

KADİRLİ MESLEK YÜKSEK OKULU MÜDÜRÜ DOÇ DR. BURAK KOCAOĞLU ÜÇÜNCÜ KİTABINI ÇIKARDI.

ANDIRIN’DA PULMONER REHABİLİTASYON EĞİTİMİ

ANDIRIN’DA PULMONER REHABİLİTASYON EĞİTİMİ

Kadirli OSB genişliyor…
    • 31 Mayıs 2021 - 08:49:17

Kadirli OSB genişliyor

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi yeni arazilerin devriyle 170 hektar daha büyüyecek ve tesislerin tamamlanmasıyla 2 bine yakın ek istihdam yaratılacak.

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni yatırımcıların arsa ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sürdürülen genişleme çalışmalarında nihai sona geliniyor.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Karaaslan, genişleme alanı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Kadirli OSB’nin Batınsa kalan 100 ve Doğusunda kalan 70 hektarlık alanın onaylanmasıyla 350 hektara ulaşacaklarını söyleyen Karaslan, bu sayede 6 bin kişiye istihdam olanağı açılacağını belirtti.

Kadirli OSB’nin kısa süre içinde gerçekleştirdiği gelişmeye birlikte bölgenin yatırım ve işletme açısından potansiyelinin sanayicilerin dikkatini çektiğini belirten Karaaslan, Bugün yapılan genişleme toplantısında kurum görüşlerini aldık. Tüm kurumlar olumlu yaklaştı.” dedi.

15 adet Bakanlık ve resmi kurumun ilgili Müdürlüklerinin temsilcilerinden oluşan Yer Seçim Komisyonunun bugün toplandığı hatırlatan Karaaslan, “Kadirli OSB Genişleme alan çalışmalarının olumlu sonuçlanacağı ve önümüzdeki aylarda sınır onayının Bakanlık tarafından yapılacağı beklenmektedir. Genişleme alanı ile birlikte Kadirli OSB 350 hektar alan büyüklüğüne ulaşacak. Şuan Kadirli OSB’de 4525 kişi evine ekmek götürüyor. Bu genişlemeyle bu sayıya 1500 kişi eklenecek böylelikle 6 bin kişiye iş imkanı açılmış olacaktır.” Diye konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz