OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ŞİMDİ İŞİM VAR, SONRA ARA!
    • 8 Mayıs 2020 - 07:33:06

Nelerle ayrılmaz bir bütün olduğunu düşün. Yarın gece gökte yıldızlar olacak mı? Düşün. Düğününü düşün. Munzur çayından geçimini sağlayan fukarayı düşün. Televizyonda fenomeni olduğun artisti düşün. Önünden son model arabayla geçen yaşdaşını düşün. Fikirlerine daima ve her koşulda bağlı kalan yandaşını düşün.
Seçimlerini,
Tercihlerini,
Kararlarını,
Ruhunu,
Vicdanını… Edep, haya, iman, kibir, tarih, dün, orman, deniz, böcekler dahi! Düşün.
İlhamın nerden geliyor? Vaktin bol sanma. Alıştın sadece. Evet alıştın. Bence savaşında da yenildin. Tüm bu düşünmen gereken şeyleri düşündüğünü sanıyorsun oysa görünen ve davranışların bunu göstermiyor. Azrail gitti mi sence? Güneş aleme eskisi kadar sevgi besliyor mu? Mevsimini rezil ettiğin yağmurlar vakitlice mi geliyor? Umudunu yıllara yaydığın hayallerin saf mı artık? Kendi arzunla yaptığın şeyleri yarın nasıl yapacaksın?
Sana müstahak!
Çünkü hala aynısın. Sadece alıştın yine olana bitene. Yine alıştın temizlemeden bırakıp kirli şekilde yaşadığın her şeye. Yine alıştın sana verilen nasihatlere-öğütlere. Yine alıştın içini yakan ve giden herkese.
Şeytan seni zaten zor bulmuyor biliyorsun değil mi? Bari bundan öte ölümün güzel olmalı diye mi hayıflanıyorsun? Sabahlara kadar vaktin varken yine ne yaptın?
Gıybet,
Midenin peşinde ekmek,
Çocuk peşinde koşup sex,
Televizyon karşısında yemek,
İnternet başında sepet?
Tüm bunları yaptın da içindeki kötü akan akarsuları, enkaz altında kalan şehirleri-ovaları, kaderine gebe olduğun çığlıkları, ayıbınla kayıp olduğun yaşantıları, imanınla zayıf kaldığın seccade-i umumları, canına can katan bulutları-dağları sadece kısık ateşte yaktın. Değil mi?
Şimdi Hakan Altun aç ve dinle bir şarkısı var ‘’Hani bekleyecektin’’ diye. Sen şimdi sadece dinlersin ya bir de hikâyesini oku… Sevgili insanoğlu; Gönlünün yanmaktan başka işi yok unutma! – MUSTAFA KEMAL EVREN ÇİĞİL

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz