ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

ÖZLENEN HİZMET YENİDEN BAŞLADI
    • 1 Ocak 2019 - 11:52:32

Kadirli ilçesinde daha önceleri Özel idare tarafından yapılan ve vatandaş tarafından da büyük takdirle karşılanan ancak farklı nedenlerden dolayı 3 yıla yakın bir süre önce de son verilen çakıl ve mucur hizmeti nihayet yeniden başladı.
VATANDAŞ ARTIK “NEREDE BENİM DEVLETİM NEREDE “ DEMEYECEK
Özellikle kış aylarında cenazesi olan vatandaşların en büyük çilesi haline gelen ve çamur deryasına dönen bahçeleri yada sokakları yapılan girişimlerin ardından mutlu sona ulaştı. Kesilen hizmete zaten bir anlam veremediklerini belirten yas yeri sahipleri Sosyal Devleti böyle bir günde yanlarında görmek istediklerini dile getirmişlerdi.
Hatta giden yıl bir köyde gözleri görmeyen ama bir vatandaş, çamur deryasından kurtulmak için evinin önüne birilerinin aracılığı ile bir il genel meclis üyesinden bir kamyon mucur istemiş ret cevabı da alınca adeta yıkılmıştı.”Nerede benim Devletim nerede” diyerek sitem eden ve vicdanları sızlatan bu haykırışa ise o dönem Kadirli Belediyesi yetişmişti.

Her gittiği yerde köyleri karış karış gezen ve vatandaşların bu yönde yoğun istek ve şikayetleriyle karşılaşan köylüler tarafından oldukça sevilen İl genel meclis üyesi Ahmet Gürlek’in çabaları sonuç verdi. Gürlek,sayın Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu ile bu konuyu görüştük halkın bu sorununun giderilmesi için sahada vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukları anlatarak istişareler yaptık.Sağ olsun bu yönde kendisi büyük destek vererek bu mağduriyet artık giderildi.Başta kendisine valimize,kaymakamımıza da teşekkür ediyorum dedi. Yeni yılın girmesiyle beraber köylerde cenaze sahiplerinin isteği doğrultusunda kum ve mucur hizmeti İlçe özel idare ekipleri tarafından karşılanacağı belirtildi.Uygulamadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar da emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ettiler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz