OKULLARINDA  DOĞUM YAPAN ANNE KEDİ VE YAVRULARINA ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI

OKULLARINDA DOĞUM YAPAN ANNE KEDİ VE YAVRULARINA ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI

“Başkan Olcar” sağanak yağış sürecini sahadan yönetti..

“Başkan Olcar” sağanak yağış sürecini sahadan yönetti..

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

Osmaniye’de Ekolojik Oyuncak Kütüphanesi açıldı
    • 24 Nisan 2022 - 21:47:29

Turkiye’nin İlk ekolojik oyuncak kütüphanesi Osmaniye merkez Dede Korkut İlkokulu’nda açıldı. Vali Yılmaz, okul bahçesini kendisini karşılayan öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Samet Aybaba Spor Lisesi bando ekibinin gösterisiyle başlayan programın devamında Dede Korkut İlkokulu folklor ekibi ve Kafkas ekibi gösterilerini sergiledi. Devamında Vali Erdinç Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Karabulut, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak Ekolojik Oyuncak Kütüphanesi’nin açılışını yaptı.

Kütüphaneyi açan Vali Yılmaz, daha sonra incelemelerde bulunarak, çocuklarla sohbet etti. Çocuklarla birlikte oyuncak boyayan Vali Erdinç Yılmaz, çocuklara başarılı bir gelecek diledi.

Vali Erdinç Yılmaz, program sonunda yaptığı konuşmada, “Kütüphanemiz Türkiye’de bir ilk. En önemli özelliği bütün oyun malzemelerinin doğal olması, hiçbir kimyasal ürün yok. Kütüphanemizin yapılmasında emeği olan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Dede Korkut İlkokulumuza, Osmaniye Korkut Ata Üniversitemize çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız çok mutlular, çok güzel bir ortam olmuş” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz