ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

MHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ A.ADAYI ENGİN KARABULUT’UN TOPLANTISI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
    • 6 Şubat 2019 - 09:04:41

Kadirli’nin sevilen Esnaflarından MHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Engin Karabulut’un Sehit Halis Şişman Mahallesinde düzenlediği toplantı mitinge dönüştü.
Kur’an-ı Kerim okunması ile baslayan toplantıda konuşan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Engin Karabulut, Tek Derdi Kadirli’ye Hizmet etmek olan Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhan’a yol arkadaşlığı yapmak Milliyetçi Hareket Partisinin başarısı ve Kadirlili Hemsehrilerimize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz tesekkur ederim dedi.
Mitinge dönüşen toplantıda konuşan Başkan Tarhan ise bu soğuk havada bizleri desteklemek için burada bulunan hemsehrilerime teşekkür ediyorum diyerek şunları söyledi; “
Gönül almak kolay olsaydı biz 10 yıldır Gönüllere girmek için var gücümüzle çalışmazdık. Ne mutlu ki şehirde izimiz halkımıza karşı yüzümüz var. Bize herkesin Başkanı denmesi tesadüf değil onca hizmeti Kadirli’ye kazandırmak kimsenin harcı değil. Ben yaptım demiyorum biz yaptık. Halka hizmet Hakka Hizmet anlayışıyla çalıştık ve 7’den 70’e her kesime siyaset gözetmeksizin hizmet götürdük. Yollar yaptık eserler kazandırdık. Ben Kadirli’ye Kadirlilere hizmet etmeyi seviyorum. Tedaviyi bildiğimiz için Halkımız bizlere reçete yazacak kalemi 2 dönemdir veriyor. 10 yıldır sizlerin başkanı olarak hizmet verdim. Koruma ordularıyla değil tek başına sizlerle kucaklaşan bir Başkan Olarak bir dönem daha oylarınıza talibiz. Değişimin devamı için İşi Ehline bırakın”dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz