TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

Davet …

Davet …

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

MEMUR-SEN’İN KURUCUSU MEHMET AKİF İNAN KADİRLİ’DE ANILDI
    • 7 Ocak 2019 - 07:44:31

Memur-Sen’in kurucusu Şair ve Yazar Mehmet Akif İnan, vefatının 19 yıl dönümünde  Kadirli’de anıldı.

Eğitim-Bir-Sen/Memur-Sen’in Organize ettiği anma programı Miraç camide ikindi namazına müteakip düzenlendi.Programa Osmaniye Ak parti Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu,bazı sivil topluk kuruluşlarının temsilcileri,eğitimciler ve vatandaşlar katıldı.

Miraç cami İmamı Recep Çeri’nin Kur’an-ı Kerim okumasının ardından programın sunuculuğunu ve açılış konuşmasını yapan Eğitimci Memduh Ergin, ‘Benim misyonum adam yetiştirmektir’ diyen ve ‘Kim demiş bitişi ölüm, destanlar yazılır mezarımızdan’ dizeleri ile bu kutsal davamıza ebedi bir anlam katan merhum üstadımız   Akif İnan’ı rahmet, minnet ve özlemle anıyorum” diyerek sözlerine başladı.Akif İnan’ın gönül adamlığının yanı sıra demokrasi savunuculuğuna da vurgu yapan Ergin, bugün kendisinin  kurduğu Memur-Sen, Türkiye’nin en büyük konfederasyonu. Bugün Ülkemiz   ileri demokrasiyi konuşuyorsa, bunda hiç şüphe yok ki İnan’ların  da rolü var dedi. İnan’ın hayatından kesitler slayt eşliğinde  sunularak  şiirleri okundu.

Milletvekili Durmuşoğlu’da,Mehmet Akif İnan, hiç şüphe yok ki değerleriyle, düşünce yapısıyla,  bırakmış olduğu eserleriyle ve    ahlaklı bir yaşamın nasıl olduğunu   öğretmesiyle  herkese örnek bir insandı.Yetiştirmiş olduğu nesiller, onun duacısıdır. Unutulmayacak olan fikirleri de hem bugün hem de gelecek  nesillerin yolunu aydınlatmaya devam edecektir diyerek programı düzenleyenlere teşekkür etti.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz