“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

KÖPEKSİ KOKLAŞANLAR
    • 13 Mayıs 2019 - 09:22:39

‘’Şehitlerimizi göz önüne alaraktan X partiye geçtik’’.

Bu cümleyi bugün okuduğumda içimden bir şeyler daha koptu. Barutun ve savaşın bu kadar göğsümü ağrıtacağını tahmin bile edemezdim. Bok yağından yapılmış parfümleriyle kusmuk kusmuk çatal kaşık kullananların sözüydü bu!

Eğilip kalkmalarıyla, abdest alıp cenge çıkmalarıyla, kurşuna meydan okumalarıyla, vatan aşkı uğruna dağ tepe aşmalarıyla, nerede aç ve rezillik içinde olan gariban varsa el uzatmalarıyla, misak-ı milli sınırları içerisinde herkesi kardeş gören tavırlarıyla, tarağında özgürlük, kulağında atalarının sözleri, ellerinde pusatları, yüreğinde tek çatı altında toplanmalarıyla, ecdadı belli, kurucusu belli, önderi belli edalarıyla, dinine bağlı, imanına aşık vücutlarıyla, kadını belinde tüfek, genci elinde süngüsüyle mücadelesiyle bu vakte gelen bir toplumun neferleyiz biz!

Bizi bizden eden, köpeksi kavgaları yapan, memleketi berbat edip bizlere Cuma günlerinin önemini unutturan!Nefret ve nifak tohumlarını bedenlere satan, insanlara sırtlan gibi yaklaşan, vatandaşın duygularıyla oynayıp makamlara oturup bizi bize kırdıran!İğrenti içinde okuduğum bu cümleyi ‘’ Şehitlerimizi göz önüne alaraktan X partiye geçtik’’ kuranladır. Bu cümlenin sahipleridir!

‘’Savulun! Şehidimiz var! Dişe diş kana kana!

Dağılın Mehmed’ime vuran şeytanlar!

Lanet olsun bu gencecik canlara kurşun sıkanlar! ‘’

demek yerine, görüyor musunuz? Ne diyor insan evladı? Neredeydi bu vakte kadar aklın? Siyaset dansözlerinden nefret ediyorum. Eminim içinizde ben gibi düşünen ve bunlar gibi olmayanlar vardır! Ve düşünün ki bu insanlar bizi temsil ediyor, düşünün ki bu insanlar bizim yerimize pazarlık yapıyor, düşünün ki bu insanlar bizim adımıza adım atıyor, cümleler kuruyor!

Ben yaşarken! Ölsün bu insanlar!

Şehidimizin adını siyasete alet edip, kayıtlara geçen bu sözleri söyleyen dansözler olsa olsa kara ruhludur! Salyangoz sürüsüdür. Şeytana kendilerini satanlardır, partilerin sırlarını alıp sinematografik şekilde herkese sunandır! Vatan aşkını bilmeyip kardeşi kardeşe kırdırandır! Sırası geçecek diye korkudan her türlü kaypaklığı kendine mubah kılandır!

Artık üzülmeyi geçtim yakınıyorum! Şu cümleyi kullananlara bir çek sunuyorum. Evet bir çek! Size bana ait 20 dönüm yer var orayı veriyorum, orada kendi kabilenizi kurun, yönetin ve dilediğinizi makamlara getirin!

Ama lütfen şu dürüst siyaset yapan, liderleri belli, tüzükleri belli, yöntemleri belli, isimleri partiler içinde yer almayın!

Ve Şehitleri siyasete katmayın! – MUSTAFA KEMAL EVREN ÇİĞİL

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz