OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIRIŞIK ÇARŞAF….
    • 10 Haziran 2021 - 08:16:04

Gelişmeler yalan üzerine inşaa ediliyor. Konuşmalar ve sunulan sahte kanıtlar, uluslararası güç mekanizmalarına sahip birliklerde benzeştirim eşliğinde yapılıyor ve işgallerin bu vakitten sonra başlatılması hedefleniyor.

Bu süreç profesyonel manipülatörlerce titizlikle yerine getirilirken, küresel ölçekte sebep oldukları, yasal dayanaklar eşliğinde yerine getirilmişçesine algılanıyor.

Algı yönetimi istediğini elde ettikten sonra yarattığı kanlı karmaşada suçu başkasının üzerine atıyor. Kirli çarşaflarının aklanmaya zamanı yok, diğer tarafı çevriliyor. Geçmeyen lekenin üstü laf çabukluğuyla uzmanca kapatılıyor.

Menfaat doğrultusunda soruşturulan davalarda yaşanan aksilik sonucunda ise; yanlış yönlendirildik, aldatıldık, kandırıldık ve maruz kaldık gibi ezber sözler süslü lügatlerle farklılaştırılmış gibi sıklıkla ısıtılıp önümüze konuyor ve sürekli tekrarla bahsedilen bu durum toplumda önemli bir hâl gibi görülüyor.

Yozlaştırılan eleştirel düşünme yetimiz körleşiyor. Adeta psikolojik bir operasyonla hipnotize ediliyoruz. Bu sırada gerçekler sahteliğin var oluşunda perde olarak kullanılıyor.

Hedef kitleye kandırma sanatlarının anahtar kavramları fısıldanıyor.

İçerisinde uzman ünvanı ve bilimsel logosu olan her adımın sorgulanamayacağı düşüncesi akıllıca bir strateji olduğundan bu uğurda neden aramak alışılageldiği gibi tarihin karanlık bir noktası haline geliyor.

Amaç ise geleceğe yönelik bir ışık…

Fakat aydınlığa düzmece bir adaptasyon sağladığımızdan amacı görme gibi bir çabamız yok. Çünkü sapkınlığın sınırsızlığında, tekrara dayalı vaatleri dinleyerek anı değerlendirmekten başka bir fonksiyonumuz da yok.

Peki, asıl soru şu;

Yalanlarının sonunun gelmediği, toplumu manipüle etmeye çalışanların stratejik iletişimlerinin mi kaliteli bir boyutu yok?

Yoksa iyilik bilmezliğin mi?  MUSTAFA KEMAL EVREN ÇİĞİL-Egitimci Yazar

 

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz