ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

Kadirli Öğretmenevi yeniliklerle hizmetinizde
    • 3 Mayıs 2019 - 12:40:37

Kadirli Öğretmenevi, son zamanlarda yapılan yenilikleriyle gerek otel bölümü, gerek restaurant bölümü ve gerekse diğer hizmetleriyle adından söz ettirmeyi başardı.

Yenilikler konusunda önemli çalışmalar hayata geçiren öğretmenevi, öğretmenlerin olduğu gibi, halkın da en büyük tercihlerinden biri durumuna geldi. Haftanın 5 günü çevre ilçelerdeki okullarda eğitim öğretim gören binlerce öğrenciye 4 çeşit sıcak yemek ulaştırılıyor. Kısacası, insanları memnun edecek kaliteli hizmet, Kadirli Öğretmenevinde

Öğretmenevi yetkilileri, “Öğretmenevimiz otel, restaurant ve diğer bölümleriyle yıllardır en fazla tercih edilen kurum misafirhanelerinin başında geliyor. Uygun fiyat ve güzel ortamıyla öğretmenevimiz tüm öğretmenler, memurlar ve vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Bizler bu ilgiyi artırmak için çevre düzenlemesini tamamen değiştirdik. Müşterilerimiz yeni düzenden çok memnun. Yenilikleri görmek ve kaliteli hizmet almak için müşterilerimizi bekliyoruz. Ayrıca Ramazan ayı boyunca bol çeşitli menülerimizle iftar ve sahurda hizmet vereceğiz.” diye konuştular.

BEŞ YILDIZLI OTEL GİBİ..

Otel bölümümün beş yıldızlı otelleri aratmadığını dile getiren öğretmenevi yetkilileri, şöyle konuştular:

“Otel bölümü baştan sona yenilendi. Perdelerden, yatak örtüsüne, televizyondan, masalara, yatak, wc, banyo bölümlerine kadar bütünüyle bir yenilik oluşturduk. İstiyoruz ki burada kalan misafirlerimiz, daha sonra yeniden bizi tercih etsinler. Otelimize tek kişilik, çift kişilik odaların yanı sıra yeni süit odalar ekledik. Birçok odayı neredeyse baştan sona tamamen değiştirdik. Son zamanlarda burada kalan misafirlerimiz özellikle bizim odamıza kadar gelip bizlere ve personele teşekkür ediyorlar. İnsanları mutlu ve memnun bir şekilde uğurlamak bizi de sevindiriyor.”

RAMAZAN AYINDA EN UYGUN FİYATLAR ÖĞRETMENEVİNDE..

İşte Öğretmenevindeki hizmetler.. 1 – KONAKLAMA Hizmeti: Tek kişilik, çift kişilik ve süit odalarımız mevcuttur. Tüm odalarımızı tamamen yenilenmiş olup, öğretmenevi vizyonuna uygun hizmet vermektedir. Fiyatlarımız çok uygundur. Konaklama için rezervasyon yapılmaktadır. Sabah kahvaltısı ücretlerimize dahildir.

2 Kurumumuzda öğlen 4 çeşit yemek uygun fiyata müşterilerimize sunulmaktadır. RAMAZAN ayı boyunca sahur ve iftarda yemek çeşitlerimiz olacaktır. Ramazan menümüzde çok iddialıyız. En uygun fiyat ve bol çeşit yemeklerimizle hizmet vereceğiz.

3 – Kurumumuzda tatlı, nişan, düğün, sünnet düğünü, mezuniyet günü ve diğer programlar için deneyimli ve güzleryüzlü personelimiz ile çok amaçlı salonlarımızda hizmet veriyoruz.

5 – Kurumumuzda ERKEK BERBER SALONU haftanın 6 günü uygun fiyata hizmet vermektedir.

6 – Üyelerimiz ve diğer müşterilerimizin boş zamanlarda vakit geçirmek için oyun salonumuz, gazete okuma ve sohbet etme bölümlerimiz bulunmaktadır.

– 7 Kurumumuzda LİG maçları aboneliği mevcut olup tüm müşterilerimize süper lig maçlarını canlı olarak izleme imkanı sunmaktayız. Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz