TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

Davet …

Davet …

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

KADİRLİ İSTİHDAM VE KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ
    • 25 Mart 2019 - 07:31:55

Osmaniye Valiliği, Kadirli Kaymakamlığı,Kadirli Belediyesi, Ticaret Odası, Korkut Ata Üniversitesi,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR’un katkılarıyla Kadirli ilçesinde gerçekleştirilen İstihdam ve Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Kariyer Günleri ve İstihdam Etkinliği düzenlendi.

Kadirli Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.Protokol konuşmalarının ardından istihdamın enleri ödül töreni gerçekleştirildi.
Ardından Moderatörlüğünü Prof.Dr.Hamil Nazik in yaptığı Ben de Kadirliliyim Kariyer buluşması paneli düzenlendi.
Düzenlenen etkinlik kapsamında Kültür Merkezi civarında stantlar kuruldu ve çeşitli firma ve kuruluşlar burada tanıtım bürolarını oluşturdu.
Protokol üyeleri burada bulunan stantları gezerek, firmalardan detaylı bilgiler aldılar.
Kadirli ilçesinde ilk defa düzenlenen etkinliğe, Osmaniye Vali Yardımcıları Hakan EZGİ ve Metin ESEN, Kadirli Kaymakamı Tamer ORHAN, Osmaniye Milletvekili Mücahit DURMUŞOĞLU, Kadirli Belediye Başkanı Ömer TARHAN, Osmaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY, Kadirli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmethan YÜKSEL, İşkur il Müdürü Ahmet Altunkaynak,İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun,protokol üyeleri , iş arayanların, işverenlerin ve halkın yoğun katılımıyla tamamlandı.

Ayrıca her zaman çalışmalarıyla göz dolduran ve Etkinlikte büyük emeği geçen Kadirli İş Kur Merkezi Müdürü Abdulhamit Yıldırım ise her kesim tarafından büyük takdir aldı.
Etkinlik kapsamında, 20 işveren stant açarak iş başvurularını aldı, böylelikle iş arayanlar işverenlerle buluşmuş oldu.Konferanslara ve panellere katılım sağlayanlar “İş Arama Becerileri”, “Meslek Seçmenin Önemi” ve “Geleceğin Meslekleri”üzerine bilgilenme fırsatı buldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz