OKULLARINDA  DOĞUM YAPAN ANNE KEDİ VE YAVRULARINA ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI

OKULLARINDA DOĞUM YAPAN ANNE KEDİ VE YAVRULARINA ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI

“Başkan Olcar” sağanak yağış sürecini sahadan yönetti..

“Başkan Olcar” sağanak yağış sürecini sahadan yönetti..

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

KADİRLİ FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AVRUPA’DA
    • 11 Mart 2019 - 06:49:30

İlçemiz okullarından Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Fen Lisesi’nin AB Eğitim ve Gençlik Programları Ulusal Ajans hibe destekli Erasmus + Okul Ortakları kapsamında yürüttüğü “ Inclusion By Sports ( Sporla Kaynaştırma ) “ adlı projenin İsveç Hareketliliğne iki öğretmen ve altı öğrenci katıldı.

Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Fen Lisesi Öğretmen ve öğrencileri, İngilizce Öğretmeni Ümit KAÇIRA ‘nın koordinatörlğünde yürütülen projenin diğer ortakları olan Romanya ve Bulgaristan’dan gelen öğretmen ve öğrencilerle birlikte bir hafta boyunca ortak okulun bulunduğu İsveç’te proje faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

İsviçrenin Alfta şehrinde gerçekleşen faaliyetlerde kış sporlarını tanıma ve yapma fırsatının yanında İsveç’in eğitim sistemini, kültürünü, yaşam şeklini ve tarihi yerlerini de ziyaret etme fırsatı da buldular.

Okul Öğretmenleri Aysun KIR ve Mustafa DEVECİ rehberliğinde öğrenciler misafir okulda incelemelerde girdikleri sınıflarda şehrimizi, okulumuzu ve ülkemizi tanıttılar.

İngilizce öğretmeni Aysun KIR “ Bu tür projelerin öğrencilerin özgüvenini arttırdığını, hedef dili ( İngilizce ) yaşayarak kullandıklarını, farklı kültürleri tanıdıklarını ve iletişimi arttırdığını ve ayrıca ülkemizin tanıtımında önemli bir yer tuttuğunu” belirtti.

ÇEVRE YOLUNU KAPATTILAR “YOLU AÇAN, OYUMUZU ALIR” ÇEVRE YOLUNU KAPATTILAR “YOLU AÇAN, OYUMUZU ALIR”
Okul Ortaklığı projeleri Erasmus+ kapsamında KA229 adı altında yürütülmekte ve hibe destekli projelerden olan “ Inclusion By Sports ( Sporla Kaynaştırma ) “ projesi kapsamında Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Fen Lisesi öğrencileri İlçemiz Kaymakamı Tamer Orhan’ı ziyaret ederek proje ve Avrupada yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Fen Lisesi öğrencileri proje kapsamında Nisan ayında Romanya’ya hareketlilik gerçekleştirecekler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz