DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

GÜMÜŞTEN SİLAH
    • 29 Mayıs 2019 - 08:14:00

Böyle zamanlarda kendimizi koruyoruz işte. Çapraz fişeklerden, güdümlü füzelerden, dağ başından gelecek tehlikelerden, dürbünle bizi takip eden hainlerden ya da mevzimize giren kadın kılıklı tiplerden. Çıplak da kalsak tam takım kendimizi korumaya da alsak kanımızda akan cesaret geni var.

İşte bu nedenle pazarlık masasında geri adım atmıyoruz.

İnsanoğlu arabayı icat edince, ben sana satmıyorum diye bir şart getirmedi. Kim parasını verirse alır götürür dedi. Adam çorabı buldu. Ten rengi. Sonra siyah sonra her renktendi. Ömrü uzun sürerdi. Bir ay belki bir yıldı… Para gelmez oldu, satışlar durdu. Adam ne yaptı? Çorabın içeriğini inceltti. Ten attı, yırtıldı, delindi. Adam amacına ulaştı ve kadın her hafta çorap alır oldu. Bmw, Mercedes, Renault, Honda hepsi seri seri araba üretti. Kimse sormadı C nedir E nedir? Parayı veren keyfine baktı, direksiyonu fizana kadar son sürat sürdü.

Şimdi s400 çıktı yarın F35, başka zaman l250 diğer vakit anka kuşu. Tüm bunlar neden?

Korunmak için mi? Reklam için mi? Beka için mi? Güvenlik için mi? Sidik yarışı için mi? Ben biliyorum da azizim bunu millete anlatmak lazım. Millete anlatmak lazım…

Sonra görecek günler var dedi, annem. Kaç bahar seni bekler, kaç ömür geçer, kaç hayat özgül ağırlığına kavuşur? İlerde dedi, annem. Şimdi umut ede ede bu zalim gecelerden geçtim. Bir şehir geçince ikinci de ben nerdeyim? Diye sordum. Yabancılaştım, sisli havalarda kayboldum, üzerime yorgan aradım, çaresiz kaldım, lal oldum, bilmediğim bir dille karşılaştım.

Ama delirmedim.

Bir köşede geçen yılların ardından camı açınca güneşi fark ettim. Yara bandını kaldırınca yaranın sadece izi kaldığını gördüm. Yüzümü çevirince acının altında kalan umudu çıkardım. Leyli lal vakitlerden miski amber vakitli saatlere geldim.

Ben geldim de peki ya siz? Özgül ağırlığınızı yorgun geçen yılların ardından buldunuz mu?

Fikri işkenceler ve makamsal dürtüler kahrolsun, değil mi?

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz