TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

Davet …

Davet …

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

FEN LİSESİ ROMANYA’DA
    • 17 Nisan 2019 - 07:06:52

Kadirli’nin başarılı okullarından Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Lisesi yürüttüğü Erasmus + programı kapsamında Oradea / Romanya’ya bir idareci, bir öğretmen ve altı öğrenci proje hareketliliği yaptılar.

AB Erasmus + Stratejik Okul Ortaklıkları projesi kapsamında ilçemiz okulunun İngilizce Öğretmeni ve proje koordinatörü Ümit Kaçıra’nın önderliğinde yürütülen “Inclusion by Sports” adlı proje faaliyetlerine Okul Müdürü Turgay Eriş, öğrenciler Sude Loğoğlu, Gizem Kestir, Aylin Eyvaz, Ömer Özkan Gök, İlayda Sultan Sarıal, Pelin Gökkkaya, Oradea şehrinde bulunan Liceul Teoretic “Lucian Blaga” adlı okulda dersleri izlediler.

Program boyunca Romanya eğitim sistemini, aile yaşamını, şehri tanıma fırsatı buldular. Ayrıca proje koordinatörü Ümit Kaçıra, ülkemizin eğitim sistemini, kültürünü, geleneklerimizi, yaşamını ve eğitim sistemimizi Bulgaristan ve İsveç’ten gelen diğer katılımcılara sunum yaptı.

Katılımcılar, spor ağırlık proje olmasından dolayı rafting, basketbol, futbol vs gibi faaliyetlerde bulundular.

“Inclusion by Sports” adlı ve 2018 -1-SE01-KA229-039123-2 no’lu proje AB hibe destekli bir proje olup, dört ülke Bulgaristan, İsveç, Türkiye ve Romanya ortak okullarından oluşmaktadır. Bir sonraki hareketlilik Eylül 2019’da Bulgaristan’da gerçekleşecektir.

Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz