18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Alkan’a yoğun ilgi

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Alkan’a yoğun ilgi

KADİRLİ MESLEK YÜKSEK OKULU MÜDÜRÜ  DOÇ DR. BURAK KOCAOĞLU ÜÇÜNCÜ  KİTABINI ÇIKARDI.

KADİRLİ MESLEK YÜKSEK OKULU MÜDÜRÜ DOÇ DR. BURAK KOCAOĞLU ÜÇÜNCÜ KİTABINI ÇIKARDI.

ANDIRIN’DA PULMONER REHABİLİTASYON EĞİTİMİ

ANDIRIN’DA PULMONER REHABİLİTASYON EĞİTİMİ

Başkan Tarhan’dan çalışmalarla ilgili önemli açıklama..
    • 27 Temmuz 2021 - 19:50:14

Başkan Tarhan’dan çalışmalarla ilgili önemli açıklama..

Kadirli Belediye Başkanı Dr Ömer Tarhan, belediye meclis toplantı salonunda düzenlendiği basın açıklamasında şunları kaydetti:

“Çok kıymetli hemşehrilerim, bu yıl doğalgaz, Telekom, Elektrik ve Bazı Mahalllerimizde Su Borularının Değişmesi Yüzünden Birçok Yolumuz Bozuldu. Ayrıca Şehrimiz Her Geçen Gün Büyüyor Yeni Yollar Açıyoruz. Bozuk Olan Tüm Yollarımızın Tespitini Yaptık İnşallah En Kısa Sürede Bozulan Yollarımız Çelik Asfalt Olarak Yenileyeceğiz.

Ayrıca En Büyük Sıkıntımız Yaz Aylarında Çok Tüketimden Kaynaklı İçme Suyumuzda Meydana Gelen Kesintiler Tüm Ekiplerimiz Bayram Boyunca Özveri ile Çalıştı Ama Malum Su Ana Gözünden Su Depolarımıza Girer Girmez Bitiyor 9 Yıldır DSi, Orman İşletme, İller Bankası ile İle Yaptığımız Görüşmeler Projelendirme Çalışmaları Elimizde Olmayan Sebeplerle Yeni Su Projemiz Uzadı Dsi İle Yaptığımız Protokol Neticesinde Balıklağ Hattından Yeni Su Projemiz Onaylandı İnşallah Kısa bir süre sonra İhale aşamasına gelecek ve Kadirlimize 15 Km Çelik Borularla, Arıtmalı Modern Su Depoları ile Yeni İçme Suyu Hattımızı Tamamlayıp Kadirlimize Yüz yıl yetecek su projesini hayata geçireceğiz.

Bu yıl içerisinde Savrun Çayı Üzerine İki Adet Yeni Araç Köprüsü Birde Yaya Köprüsünü Hizmete Açtık Adliye Bölgemizde 27 Dönüm Üzerine Millet Bahçesi Projemiz de tüm hızıyla devam ediyor Bu Hizmetler ile Birlikte Biltepe Okullarından Masal Parkı Bağlayan Yeni Mahallemize Araç Köprüsü içinde DSi ve Karayolları ile de Ankara’da Görüşmelerimiz Devam Ediyor inşallah bu projeyi de hayata geçireceğiz.

Yine Savrun Çayı iç Taş Döşemeleri Bitti Savrun Çayını Porsuk Nehri Gibi Yapacağız Rekreasyon Çalışmamız da şu an Proje Aşamasında Bitmek üzere Ankara’da yaptığımız görüşmeler sonucunda Kadirlimizin tamamıyla çehresini değiştirecek bu mega projeyi de Rabbim nasip ederse gerçekleştireceğiz.

Bir evimizde bir dakika bile su akmaması bir yolda ki oluşan çukur bile beni üzüyor şundan Tüm hemşehrilerim, analarım, bacılarım, kardeşlerim emin olsunlar Üç dönemdir bizlere inanıp oy veren vermeyen tüm hemşehrilerim emin olsun sizlerin önüne Rabbim tekrar nasip ederse alnım açık başım dik bir şekilde çıkmak İçin gece gündüz meclis üyelerimizle tüm kadrolarımız İle çalışıyoruz Sizlerin Doktoru, Ömer Abisi, Ömer Gardaşı Olarak Rabbim ömür Verdikçe Liderimiz Uygun Gördükçe Sizlere Hizmet Etmeye Devam Sevinç’inizde Kederinizde sizler ile birlikte olmaya devam Edeceğim Bizlere Dualarıyla Destek Olan Herkesten Allah bin kere razı olsun.

Bu Yaptığımız Çalışmalarda Bizlere Her Zaman Destek Olan Başta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beye, Belediyelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Beye Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu Beye tüm Devlet Erkanımıza Meclis Üyelerimize Çok Teşekkür Ediyorum İlk Günkü Heyecan ve Üretken Belediyecilik Anlayışımızla Sizlerin Desteği ve Duası ile Devam Edeceğiz Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz