TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

Davet …

Davet …

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Başkan Tarhan “ilçemizdeki Trafik Sorunlarını Çözeceğiz”
    • 6 Mart 2019 - 07:40:18

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, ilçede şehir içi ulaşım planı ve trafik sorunlarına çözüm amacıyla Ulaşım Master Planı için çalışmalara hız verildiğini söyledi.

Başkan Tarhan, Kadirli’ye davet edilen Konya Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Pl. Bölümü Başkanı, Şehir Plancı ve Ulaştırma Uzmanı Doç. Dr. Özel Karakayacı ile birlikte trafik sorununu masaya yatırdı.

Belediye İmar Müdürü Fahrettin Keskin ve diğer ilgililerin bulunduğu çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, trafik sorunu ile ilgili 6 aydan bu yana teknik personellerin Kadirli kent genelinde bütüncül ve parçacıl çözümler ile günümüze ve geleceğe hitap eden bir ulaşım planlaması ve sorunların giderilmesi amaçlı çalışma sürdürdüğünü söyledi.

Kadirli’nin önemli sorunlarından ulaşım konusunda ekiplerin sahada olduğunu belirten Başkan Tarhan, “Şehir merkezi ulaşım sorununun giderilmesi öncelikli çalışmalarımız arasında. Cevdetpaşa Ortaokulu yanında kavşak düzenlemesi, Harap Bahçe Köprüsü ve bağlayıcı yollar yapılacak.

Tuğra halı saha yanındaki Savrun Çayı üzerine köprü ile Osmaniye-Adana bağlantı yolu yapılacak. Doğu-Batı bölgelerindeki mevcut yol ve köprülerin düzenlenmesi, alternatif yollar, köprüler ile mevcut yolları yükünü azaltmak, insanların ulaşımda daha kısa ve güvenli ulaşıma kavuşması öncelikli hedefimizdir. İnşallah bunları hayata geçirerek Kadirli mizde trafik sorunu çözüme kavuşacak.” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz