POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

SILA GAZETESİ 20 YAŞINDA

SILA GAZETESİ 20 YAŞINDA

Yağışlar sonrası yaşanan su kirliliğiyle mücadelede geçici çözüm: Kent Muslukları!

Yağışlar sonrası yaşanan su kirliliğiyle mücadelede geçici çözüm: Kent Muslukları!

BAŞKAN TARHAN “COVİD-19’LA MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR,KENDİMİZ VE SEVDİKLERİMİZ İÇİN KURALLARA RİAYET EDELİM”
    • 31 Ağustos 2020 - 21:40:11

Kadirli Belediyesi ilçe genelinde kamu kurum ve kuruluşları ile cadde ve sokaklarda covid-19 salgınına karşı dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.
Ülkemizde Covid-19 vakasının ilk görüldüğü günden bu yana etkin bir mücadele verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Ömer Tarhan, kontrollü normalleşmeye geçilmesine rağmen tedbiri elden bırakmadıklarını söyledi.
İlçemizde Kontrollü Normalleşme sürecinde vatandaşların kuralları ihlal ettiğini ve buna bağlı olarak vakalarda artış olduğunun altını çizen Başkan Tarhan, belediye olarak canla başla bu salgından kurtulmak için mücadele verdiklerini belirterek şunları kaydetti;
“ Kadirli Belediyesi Covid-19’la mücadelede bir çok belediyenin yapamadığını yaparak öncü olmuştur. Maskeden dezenfektan paketine, gıda yardımından sosyal desteklere ve temel ihtiyaç dağıtımına kadar bir çok alanda vatandaşlarımızın yanında oldu. Ayrıca Kamu kurum ve kuruluşları ile toplu taşıma araçları ile birlikte Kadirli’de girilmedik sokak cadde bırakmadık.Şubat ayından bu yana periyodik olarak dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hastaneler ve ASM’ler sürekli dezenfekte ediyor. Yine okullarımız ile cadde ve sokaklarımızda dezenfekte çalışmaları sürdürülüyor. Maske, Sosyal mesafe ve hijyen konusunda Zabıtamız tarafından denetimler sürdürülüyor. Salgının en yoğun olduğu günlerde vaka görülmezken Normalleşme ile birlikte ilçemizde vatandaşlarımızın rehavete kapılması ile vaka sayısında gözle görünür bir artış olduğu aşikardır. Lütfen kedimiz için sevdiklerimiz için kurallara riayet edelim” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz