ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

AV. ALPTEKİN UÇMAK MHP İLÇE BAŞKANI OLDU
    • 23 Ağustos 2020 - 18:50:18

Kadirli MHP İlçe kongresi çoğunluğun katılımı ile yapıldı.
Belediye Devlet Bahçeli Kültür Merkezinde tek liste ile yapılan kongreye MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve MYK üyesi Kadir Şekerci İl Başkanı Yusuf Çomu, Ülkü Ocakları il ve İlce Başkanları, Kadın Kolları Başkanları, Kadirli Ziraat Odası Başkanı Hanifi İspir ile kalabalık bir partili topluluğu katıldı.
Divan Başkanlığını MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve MYK üyesi Kadir Şekerci’nin yaptığı kongre yoklama Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Mevcut yönetimin faaliyet ve mali raporların okunması ve ibrası ile devam eden kongre Mevcut Başkan Ahmet Gülden’in Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve İl Başkanı Yusuf Çomu’nun konuşmaları ile devam etti.
İlçe Başkan Adayı Av. Alptekin Uçmak yaptığı konuşmada seçime katılanlara teşekkür ederek “ hep birlikte Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin yanında ve emrinde çalışacağız” dedi.
AV. ALPTEKİN UÇMAK VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Av. Alpetekin Uçmak’ın yönetim kurulu üyeleri:
Ali Yılmaz, Ali Cinkara, Gökhan Çakar, Hediye Kestir, Hanifi Şen, Kemal Karaer, Ümit Tekcan, Hatice Şanlıer, Sever Türk Demirci, Fuat Çözeli, Şenol Avcı, Mustafa İnanç, Ahmet Teker, Mehmet Gürlek, Erhan Menziletoglu, Aybüke Demiralay, Mehmet Aygün ve Haşim Özdiker oldu.
Sayın Uçmak’a ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz