ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

DURMUŞOGLU’NDAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
    • 5 Nisan 2020 - 12:52:44

Ak parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı;
Durmuşoğlu mesajında “Gerçek bir hukuk devleti, ancak bireylerin hakkının etkin bir biçimde korunması gerektiğinde, bu hakkın her türlü merci önünde savunulması ile mümkündür. Adalet mülkün, savunma da adaletin temelidir. Savunma hakkının etkin biçimde kullanılmasının da ancak özgür ve bağımsız avukatlar yolu ile olacağı tartışmasızdır. Bu nedenle avukatlık, adaletin tecellisinde ve adaletin teminatı altındaki hürriyetlerin korunup sürdürülmesinde insanlık tarihi boyunca üstlendiği önemli misyonu gelecekte de devam ettirecektir.
Avukatlarımız savunma görevlerinin yanında vatandaşların hukuk hizmetlerine erişiminde de çok önemli bir köprü vazifesi üstlenmekte olduğu bilinciyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderiliğinde Ak Parti olarak, avukatlarımızın mesleklerini daha etkin bir biçimde ifa edebilmeleri için üzerimize düşen sorumlulukları her zaman yerine getirdik ve getirmeyede devam edeceğiz.
Bu düşüncelerle, Adalet sistemimizin temel unsuru ve hak arayışımızın en önemli vesilesi olan tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Emekli olan avukatlarımıza uzun ve sağlıklı ömürler, ebediyete intikal etmiş avukatlarımıza allahtan rahmet diliyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz