ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

VELİLERDEN İMAM HATİP ORTAOKULUNA LGS TEŞEKKÜRÜ
    • 26 Haziran 2019 - 07:22:38

2019 yılı Liselere Giriş Sınavında Kadirli Şehit Mehmet Acar İmam hatip Ortaokulundan mezun olan öğrencilerden yaklaşık 50 öğrenci 350 ve üzeri puan alarak büyük bir başarıya imza attılar.
Kurulduğu günden bu yana başarılı bir grafik izleyen Kadirli Şehit Mehmet Acar İmam hatip Ortaokulu kaliteli yöneticileri ve eğitim kadrosu ile büyük bir özveri göstererek büyük başarılara imza atıyor.
Okulun başarılarıyla gurur duyduklarını belirten okul velileri çocuklarını iyi bir eğitim vererek başarılı bireyler olarak yetiştirerek sınavlarda başarılı olmasını sağlayan okul yöneticilerine teşekkür ettiler.
İlk yıllarda okulun her sınıfı ayrı binalarda öğretim gördüğünü belirten veliler şimdiki binanın okullarına tahsis edilmesiyle öğrencilerin başarı grafiğini önemli ölçüde arttırdığını belirterek okulun bu başarısını çekemeyen bazı yetkililerin binayı ellerinden almak, veya başka bir okulu binaya yamayarak okulu bölmek istediklerini, hatta en azı 24 kişi öğrenim gören sınıfları görmezden gelerek imam hatip ortaokulu boş diyerek halk arasında algı operasyonu yapmaya çalıştıklarını belirterek okulumuz hakkında söylentilere değil gerçekleri okulda görerek gerçekleri konuşmaya davet ediyoruz yetkililerinde artık bu söylentilere ve girişimlere son vermelerini istiyoruz dediler.
Bu yıl 4. Dönem mezunlarını veren okulun geçtiğimiz yıl 3. Dönem Mezunlarından 21 Öğrenci Fen Lisesi ve Başta Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi olmak üzere proje imam hatip liselerini, 25 öğrenci ise 2018 yılı bursluluk sınavını kazandı.
Kadirli Şehit Mehmet Acar İmam hatip Ortaokulu Yabancı Dil Sınıfları, Hafızlık Eğitimi ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında açılacak. Mustafa Tohum

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz